IsaDora Pink Lemonade med XL-plate F

Ok, over til noe med litt mer farge. IsaDora sin Pink Lemonade har vært nevnt endel i det siste i forbindelse med at kronprinsesse Mette Marit kjørte fargesterke korallrøde negler under et besøk i USA, jeg vet ikke om det var nettopp IsaDora hun brukte, men den er i samme fargeskala. IsaDora sine cremelakker er virkelig en drøm å legge, de er så full av pigmenter at man nesten kommer unna med ett lag. Blomstene kommer atter en gang fra xl-plate F som jeg virkelig har forelsket meg i.

Jeg har brukt hvit spesial-lakk fra Konad til de hvite blomstene, baselakk er Gelous og overlakk er Seche Vite.

Har dere sett bildene av Mette Marit?

For nye lesere som ikke er helt inne på det med stempling så kan dere se en video av det her på YouTube.

14 comments

 1. rush

  har vært litt sånn iffi ang konad, men etter den videoen skal jeg prøve det. utrolig fint design 😀

 2. Solveig

  Var og kjøpte meg noen Isadora-cremer i dag jeg også, Miami Blue og Grape Jam. Kjempefine! Bare synd det er så dyrt og at flaskene er så små. 🙁

  • Karianne

   Ja, men de er så fiiine og så gode. :avhengig: Også likte jeg så godt fargene i denne kolleksjonen. 🙂 Jeg kjøpte en haug når de var salg nå nylig på Lindex og H&M.

 3. Åsa

  Superfint! Passar perfekt till midsommar! Varifrån köper du Konad-plattorna? Nåt billigt och bra ställe på nätet?

  • Karianne

   Takk! 🙂

   Konad har jeg kjøpt på OC Nail Art, det ligger link i bloggrollen. Ellers anbefaler jeg Bundle Monster sine plater de er billige og fine, også link i bloggrollen. 🙂

  • Karianne

   Jeg har handlet mye Konad stash fra OC Nail Art, det finner du link til under “Get nail polish online” i margen til høyre, der er det også linket til plater som er fra andre produsenter enn Konad. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)