Essie Topless & Barefoot med sølvblomster fra XLplate F

En av vårens mest solgte Essielakker tror jeg er nettopp Topless & Barefoot, den blir beskrevet som den mest perfekte nudefargede lakken. Jeg bruker jo veldig ofte sterk farge på lakkene mine, men nå fikk jeg plutselig lyst på en og bestilte fra ebay, de fleste onlineforhandlere er jo utsolgt. Jeg ble veldig fornøyd med denne, noen nudelakker kræsjer jo med hudfargen men denne var perfekt match. Jeg har brukt 2 lag av den over Gelous som baselakk. Her er et bilde av den alene:

Men siden jeg ville teste ut noen litt mer sommerlige manikyrer så fant jeg frem XLplate F igjen, den er virkelig et funn med drøssevis av små blomster! Jeg brukte Millennium fra China Glaze til å stemple med.

Så der har du ett nytt forslag til sommernegler fra meg. Litt utypisk for meg med med så svale farger, men jeg likte dette veldig godt.

Har dere også kjøpt Topless & Barefoot? Går dere for fargesterkt, nude eller begge deler?

20 comments

 1. Varnish Vixen

  This is an awesome nude on you. Just perfect with you skin! I almost want it, but my skin is so red, I’m afraid it will pull white on me. 🙁

  • Karianne

   Thank you! I was actually surprised of how good it looked on me most nudes doesn’t mach my skintone. It might be worth a try if you are pale and cool toned like me.

 2. Insouciant

  Jeg bruker helst sterke eller mørke farger, men må ha en pause med en runde nude innimellom. Det fungerer nesten som en detoxuke før jeg er klar for full fres igjen 🙂

 3. Ingebjørg

  Denne fargen var superfin! Er alltid på leting etter den perfekte nude neglelakken, så jeg skal gi denne et forsøk!

  Forresten, jeg har et ønskeforslag til innlegg – en fullstendig neglelakkguide. Finner ingen guide som går litt dypere inn på emnet (enn bare “underlakk er lurt” :p). Jeg vil gjerne vite hvilken underlakk man bør kjøpe, hvilken overlakk, andre redskaper man trenger (sånn fjernepenn? Hurtigtørker? osv.), og hvilken metode man bør bruke for å legge lakk (hvor tykke lag? skal det tørke helt mellom hvert lag?). Du skjønner greia. Det hadde vært supert for oss som er nybegynnere i neglelakkverdenen, og som ikke har helt peiling. Du har sikkert skrevet om det litt her og der, men det er så vanskelig å finne frem i jungelen :p Så det var et lite ønske, men jeg skjønner selvfølgelig om det blir litt for slit 😉

  • Karianne

   Ja, jeg kan lage ett sånt innlegg, det eneste er at samme basecoat ikke passer til alle og sånt. Men jeg skal pønske litt på det. 🙂

   • Anne Lise

    Hurra!

    Dette innlegget gleder jeg meg til, blir spennende og lærerikt å lese.. 😀

    Forresten var dette en nydelig nude-farge, ja, så lurer på om jeg også må finne denne på eBay altså! 😉

 4. Karoline - Nationail Photographic

  Den var fin, men er vel av den typen som vil ha mest farger og glitter/shimmer som overhodet mulig! haha 🙂

 5. Consuming

  Oi, kom over denne bloggen akkurat nå – så fantastisk! Her var det mye å lære om neglelakk. Visste ikke at man kunne lage slike lekre blomster selv for eksempel. Fantastisk altså! 🙂

 6. Maretingen

  Er vel ikke storfan av nudelakker selv. Men med litt pynt på blir det jo brått litt mer spennende 🙂 Du kledde den godt. Har lenge vært på jakt etter en gullakk til stempling, Konad sin duger rett og slett ikke 🙁 Kanskje du har et tips?
  Millenniumen til CG blir alltid bra, men noen tilsvarende god i gull har jeg ikke kommet over enda

   • Maretingen

    Det har du jammen rett i 🙂 Går på jakt etter den med en gang. Takker og bukker

  • Karianne

   Ikke sant?! Og det som er fint er at med stempling så kan man få de i akkurat den fargen man vil. 🙂

 7. Sminkan

  Så du kom undan med två lager? Jag hade fyra lager och ändå VNL. Hatade att måla med det… Snyggt med silverblommorna på. Och ibland är det verkligen ett nude-lack man längtar efter. Har en hel liten flock som väntar på att testas här hemma, både från Zoya (de tre nya), CND och Orly. Verkar som att det ligger en nude-trend i luften som fångat in åtminstone mig. 😀

  • Karianne

   Jepp, regner med at det at neglene er så korte hjalp til her. 🙂 Gleder med til å se swatches fordi jeg fikk muligens lyst på flere etter dette.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)