Kleancolor

31 comments

 1. vakkerlakk

  Ooh! Digg! Sjølv fekk eg akkurat epost her om dagen frå Sminkan om at eg VANN tre Chunky Holos på bloggen hennar. Tenk det 😀 Så np gler eg meg! Gler meg til å sjå swatches av dei du har kjøpt!

  • Karianne

   Jeg så det, superheldig! Var litt misunnelig en stund helt til jeg kom over denne linken. 😉 Gleder meg til dine bilder også!

 2. Karoline - Nationail Photographic

  Oioioi!! Farlig farlig!! Her skal jeg inn å kikke litt imorgen 🙂
  Tusen takk for tipset 🙂

 3. Sminkan

  Tackar! Jag eBayade hem mina med betydligt högre frakt som följd men nu har jag betällt från den här sidan. Inte Chunky Holos dock ,för dem har jag ju redan, men det finns så många fina KleanColor! Jag gillar dessutom doften. 😀

  • Karianne

   Ja,de var jo på ebay for $45 i frakt! :O Ja, det ble litt mer enn bare chunky holos. 😉

 4. Lina

  åh wow! dom där vill jag genast se swatches på, allihopa! 😉 låter ju väldigt billigt och bra.. *smyga iväg och kolla kleancolorlack i shopen*

  • Lina

   hmm.. nu har jag beställt 😀 fy dig! eller tack för tipset? jag är kluven 😉 6st lack, två läppennor, en kajal och blotting papers.. spännande 🙂

 5. clawsincolor

  Jag beställde igår efter att nyligen fått upp ögonen för dessa. Så många fina lack det finns. Kul att upptäcka nya märken med unika färger och glitter. 😀

  • Karianne

   Kleancolor har alltid hatt mye fint, men de har vært så vanskelige å få tak i, heldigvis dukker sånne forhandlere opp. 🙂

 6. Maja

  Og folk TAKKER deg? DÅRLIG GJORT å blakke stakkars neglelakkoholikere når det er ei uke til lønning! Hihihihihi! Taaaakk, nå er jeg også 17 lakker rikere. Må sikkert kutte ut noen bare for å gi meg selv bedre samvittighet.. ikke EN eneste var uten glitter, herregud! Tro om ikke man har mange flotte alternativer til Happy Birthday her? 😀

 7. Karianne

  Så bra! Jeg er så glad for å kunne hjelpe på å slanke lommebøkene deres. 😉

 8. Maja

  Ja gi tilbakemelding! Jeg er nå snart 17 neglelakker rikere. Ikke en eneste en uten glitter. Tror jeg trenger profesjonell hjelp snart. :p

 9. Maja

  For å spe på statistikken – lakkene ble sendt den 24. og mottatt i dag! TRE dager og det var attpåtil helg! Jeg skjønte ikke hva det var som lå i postkassa i dag, trodde ikke mine egne øyne da jeg åpnet pakken! Imponerende av Beautybay!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)