Missha ABL01

Hm, denne ble jeg ikke så imponert over, fargen altså. Den er god å påføre med den enorme kosten, lukter roser og alt, men noe manglet for meg.

Ellers så driver jeg å leker meg litt fortsatt og prøvde ut vannmarmorering for første gang i går, men ikke på neglene. 😉

Og som en siste opplysing så har nailsupplies endret shippingen igjen til at vi KAN velge small flat rate shipping box. Jeg blir helt tullete av disse endringene, men klager ikke så lenge de går i vår favør. 😆

Jeg har også filt ned neglene skikkelig, de hadde blitt ganske så lange og jeg tenkte hele tiden at jeg måtte file de ned for det ender alltid med en brekkasje. Og i går så oppdaget jeg en rift ganske langt nede på venstre langfingernegl. Heldigvis vokser neglene som gress på sommeren så den er nok snart vokst ut.

Til neste post kan dere jo more dere over denne helt merkelige saken.

Og hva er din ultimate sommerlakk?

7 comments

 1. Karoline - Nationail Photographic

  Synes den så fin ut jeg! 🙂 utrolig flott det smykket ble! Har selv bestilt litt stæsj, så blir spennende å prøve ut dette her 🙂
  Fantastisk at Nailsupplies har fått opp small flat rate box som alternativ igjen! Juhu!! 🙂

 2. Jane

  Oi det produktet der va jo et MUSTHAVE!!! tenk på det, man kan lakke neglene i blinde….oioioi hvilken revolusjon…. 😉
  Syns smykket ble fint, og for i sommer så kommer China Glaze Life Preserver, lakkene fra Pirates kolleksjonen og Morning Rose fra Chanel til å være på mine negler…tror jeg…..ja og så den lille korallfargede lakken som var i et av de vår settene til H&M, håper de kommer med den i en større flaske foresten.

 3. Ling

  OMG@nailperfect 🙂 Reklamen deres var stor underholdning! og når det gjelder ultimat sommerlakk… det må bli en av mine absolutte favoritter, Color Club sin Pure Energy <3

 4. Sminkan

  Den här fick jag hem idag men jag valde att prova det gula först. Och det gröna, du vet HGR01, den har jag redan haft. Det var verkligen bara din förtjänst att jag skaffade det och nu blev det alltså tre Missha lack till, gult, svart och blått…

 5. Stine Marie

  Jeg synes denne fargen var nydelig jeg, hehe 🙂 Jeg tror ikke jeg klarer å velge EN sommerlakk, men er glad i blått og rosa om sommeren 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)