Essie Smooth Sailing

Ah, nydelig sommerlakk fra Essie, lavendelblå med små glassaktig skimmer i. Jeg har lett og lett etter denne, så kom endelig en amerikansk neglelakk venninne meg til unnsetning. Takk til Jenn! Jeg ser jo nå at Transdesign har fått den inn (Braziliant-kolleksjonen).

Jeg elsker litt sånne duse blå lakker og tror nok denne blir en av mine favoritter.

Hva synes dere?

18 comments

 1. Anne Lise

  Den var rett og slett nydelig!

  Men jeg har sånn problemer med å få lagt den ene Essie-lakken jeg har fint, den bare klumper seg og blir ikke noe fint, så jeg er litt skeptisk til å kjøpe flere.. Men selvfølgelig kan det jo bare være meg som har vært uheldig da, så kanskje jeg skal prøve denne.. 🙂

 2. Britt Åse

  Lekker!!
  Jeg kjenner at jeg brygger på en Essiebestilling til Transdesign. Man får fylle flatrate-boksene mens man kan!

  Anne Lise: jeg skjønner omsider det med klumping av lakk. Jeg kjøpte nylig en pastellrosa creme fra Essie, som er vanskelig å få fin, så det kan hende det er noe med cremene?

  • Karianne

   Jeg fylte en flat rate box med Essie selv, jeg. Venter bare på at TD slutter med flat rate, det hadde vært typisk. :/

  • Anne Lise

   Ja, den jeg har er Mint Candy Apple, og den er jo kremet, så det kan godt hende.. 🙂

 3. Karoline - Nationail Photographic

  Nyyydelig!! 🙂 denne tror jeg jeg og må se om jeg finner 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)