China Glaze Electric Pineapple

En litt odd lakk i fra Island Escape-kolleksjonen. Den er gul med akkurat nok blått i seg til at den er på grensen til grønn, men den vipper ikke helt over. Jeg liker sånne raringer. Påføringen gikk bra, dette er 2 lag uten top coat.

Litt av det som blomstrer utenfor leiligheten nå:

Regner med mange bedriver forberedelser til 17.mai i dag. Hva er planen for neglene? Dere som bruker bunad kjører dere på med lakk eller ei?

23 comments

 1. Marte Kristine

  Sitter akkuratt å fikser neglene nå, faktisk 😀 Jeg tar lager et norsk flagg på pekefingrene bare, og en blank lakk på de andre fingrene. Skal ha bunad 🙂

 2. Anne

  Venter faktisk på at denne lakken skal komme i posten! I morgen blir det bunad, men er usikker på lakk. Har tenkt på Isadora Second Nail på alle neglene bortsett fra en på hver hånd, og ha norsk flagg-motiv på de 2 neglene. men vi får se! 😀

 3. Tuva

  Synes faktisk den lakken der var råfin! Artig med litt ubestemmelige farger.
  Har fundert en del på det med lakk og bunad… hadde egentlig tenkt å kjøre helt blanke, men norskt flagg på en av neglene var ikke så dumt Marte Kristine! Gleder meg til å se hva du finner på Karianne 🙂

  • Karianne

   Hehe, akkurat nå er jeg litt i stuss. Det er mulig datterens negler blir prioritert.

 4. Anne

  Tenker enten hvitt eller marineblått!
  Også har jeg et spørsmål. Jeg fikk nettopp konad i posten med 2 plater og stempel, men det er vanskelig å finne riktig lakk for å få best resultat. Hvilken neglelakker anbefaler du til konad?

  • Karianne

   Neglelakker som er full av pigmenter og som man kun trenger 1 lag av fungerer ofte for Konad, holografiske lakker kan også fungere.

 5. Anne Lise

  Jeg skal ha på meg bunad og har tenkt å lakkere neglene, men vet ikke helt hvordan enda.. Funderer litt på norskeflagget jeg også, men vet ikke helt om jeg får det til, så får se.. Prøve meg litt frem 🙂 Mulig det bare blir en nude farge også 😉

 6. Ida

  Det blir knæsj rosa negllakk på meg (den fra HM). Gudbrandsdalsbunaden har jo tross alt noe rosa i seg 😉 vurderte Viva la Diva turkis, men det blir hakket for utradisjonelt – bunad er bunad!

 7. Stine Marie

  Jeg skal ha på bunad, og blir hvite negler med konad blomstertrykk. Har Lundeby bunad, så blir nok enten trykk i blått eller rosa 🙂 Ha en fin dag imorgen Karianne!! 😀

 8. Alvilde

  Jeg har malt norskeflagget på den ene tommelen, mens de andre neglene er: en negl hvit, en rød og en blå osv.. jeg ble veldig fornøyd 🙂

  • Karianne

   Da er du og datteren min nesten negletvillinger, hun har flagget på ringfingeren. 🙂

 9. Linn

  Røde negler med norske flagg på tomlene. Ikke det peneste jeg har sett, men jeg er for trøtt til å gjøre noe med det nå :p

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)