Ozotic Pro 528

Oi, for en skjønnhet, men så kamerasky den var! Ikke lett å fange alle fargene på ett bilde. Ja, for det er iallefall fire farger som jeg kan se når jeg beveger på hånden. Rød, grønn, blå og lilla. For en magisk lakk! På bildet har jeg Illamasqua Boosh under for alene er lakken vanskelig å bygge opp til å bli helt opak, også ville det være sløsing av dyrebar lakk.

I dag er formen og humøret mye bedre, jeg har endelig fått sovet godt uten å våke opp og være tett. Jeg har fått lånepc av Elkjøp sånn inntil man vet hva det er som feiler min, mannen på elkjøp mente det måtte være mange ting, så tommel opp.

Kjære neglelakkelskere se på denne skjønnheten da:

Jeg prøvde å fotografere i fullt sollys, men det blir ikke bra, fargen viskes ut. Jeg tror til og med fotolampene mine gir bedre fargegjengivelse enn skarp sol. Jeg har gått på flere fotokurs og der har jeg alltid lært at morgenlys og kveldslys er best å fotografere i og noe i meg protesterer mot alle disse bildene i direkte sol. Holografiske lakker er kanskje en ting, men man trenger egentlig ikke full sol til de heller.

Så hva synes dere om skjønnheten med det vakre navnet 528? 😉 Burde den omdøpes?

21 comments

 1. Kia

  Amazing! Det er virkelig alt jeg kan si, amazing! Trenger helt klart et nytt navn, du burde ha en navne konkurranse til den, og de andre ozotic lakkene.

 2. Nina Kristin Fjærvoll

  Fin farge 🙂
  Har du kjøpt inn noen av summer trend neglelakkene til IsaDora?

 3. Smaltoitaliano

  I’m waiting for my Ozotics to arrive (just two!), loong wait…
  I already took a look at your other Ozotic posts, and they’re wonderful ♥______♥

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)