Depend #54

Ok, så i morgen leveres denne maskinen inn for reparasjon, håper ikke det tar lang tid. Blir litt kjipt med bare mini-pc og iPad, men den går nok det også. Lurer på å kjøpe tastatur til iPaden slik at det blir lettere å skrive på den.

Her er et av påskens manikyrer og jeg er nok ikke så flink med frihånds nail art. 😆 Blomstene er laget med dotting tool og en tilfeldig hvit og rosa lakk. Jeg må nok øve. Likte veldig godt denne lakken i fra Depend, frisk og fin til våren/sommeren.

Har dere hatt en fin påske? Kjøpt noen fine nye lakker? Noen jeg burde sjekke ut? 🙂

9 comments

  1. elise

    kan du ikke lage en video av hvordan du lakkerer neglene dine? en video hvor du får vist teknikken din og sånt. jeg har akkurat den lakken, men har ALDRI klart å fått den til å legge seg så fint som du har fått til. do it plze

  2. Karianne

    Det er bare øvelse, lakk neglene ofte, legg tynne lag og avslutt med hurtigtørkende overlakk. Til slutt sitter det i fingrene. Jeg har ikke noe magiske triks eller noe, bare masse øvelse. Og ikke bruk for tykke lag, da blir det vanskeligere å få det fint. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)