Jada, det var Ozotics

Disse ankommer snart postkassen min. 😀 De to nyeste er altså multifarget glitter, men de ser ut som en vanlig multichrome. Jeg fatter ikke hvordan de får til denne effekten for normalt når man mixer glitter sammen med forskjellige farger så blir de jo mer som Burlesque glitterlakkene fra OPI, det er helt utrolig. Bildene er tatt av fine Rosey. Thanks for letting me use your pictures, Rosey!  #530: #528

Og så disse skjønnhetene som er “vanlige” multichrome:

Jeg gleder meg sånn til disse kommer! Har dere noen lakker fra Ozotics?

30 comments

  • Karianne

   Tja, omtrent som man må betale for OPI i Norge og Sverige, litt billigere faktisk. 😉

 1. Anette

  Ai, den som hadde vært i stand til å mekke sammen slike neglelakker.. *jealous*.
  Gleder meg til å se bildene ; )

 2. NailsbyNoir

  Ojojoj!!! Ord som underbara och fantastiska räcker ju inte till, jag vet inte vad jag ska säga. Det är nog de vackraste lack jag sett någon gång. Tack tack för bilderna!!

 3. Makira

  Hei

  Jeg husker at du en gang la ut en link til en blogg som hadde et stooort swatcharkiv, men jeg husker ikke hvilken side det var og jeg finner den ikke via google.

  Jeg er på jakt etter nubar-swatches. Jeg synes det er lettere å se fargen når den er påført. Noen råd om hvor jeg bør lete?

  Mvh Makira

 4. lovepolish

  Hei!
  Jeg lurte på om du kunne være så snill å forandre URL-en på bloggen min på den listen du har over norske neglelakk-bloggere? Da du satte opp denne listen blogget jeg på lovenails.blogg.no, men det gjør jeg ikke lengre. Den nye bloggen min er http://lovepolish.wordpress.com/.
  Tusen takk på forhånd 🙂
  PS. Jeg synes bloggen din er utrolig bra, og jeg leser den hver eneste dag.

 5. Maretingen

  De tre på nederste bildet gleder jeg meg til å se bilder av 🙂 Ser utrolig fine ut.
  Leser bloggen din fast, har bare ikke kommentert før.

  Takk for at du gidder, det er til stor inspirasjon 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)