Vi har en vinner!

6 comments

 1. terry

  congrats!!x))

  ok, i probably sound like a complete doofus here, but how do i follow your blog through GFC? i can’t seem to find the button…=S

 2. Anette

  Damn. Om jeg ikke tar feil var jeg rett over henne. Men jaja: Ha det kjekt med den fine lakken 😉

 3. annetten

  Heldiggris 🙂

  Forresten, har du sett at Dior har kommet med en ny sotet topcoat? Jeg holder på med å leke med den nå, den duser ned alle nyanser man legger den over. Foreløpig er den ganske interessant over OPI Dating a Royal og China Glaze Bahamian Escape og veldig, veldig kjedelig over mye annet.

  • Karianne

   Ja, Rock Coat eller noe? Jeg er usikker på om jeg trenger den, så jeg har ikke kjøpt den enda. 😛

   • annetten

    Rock Coat, det stemmer. Jeg ble så gira over at noen lagde en helt ny type overlakk (eller, ny for meg, i hvert fall) at jeg løp ut og kjøpte. Ser ut som om jeg synes den blir finest over lyse grønne- og turkistoner, så langt.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)