OPI My Private Jet

Denne lakken kjøpte jeg faktisk på Transdesign da jeg begynte å handle på nett, var superheldig og fikk den bruntonede  holografiske. Dette er ett lag over Illamasqua Boosh. Den er nydelig, men enda har jeg ikke brukt den til en hel manikyr. Må skjerpe meg.

Nå er den jo blitt både vanskelig å få tak i og dyr, i tillegg til at OPI til nå har greid å lage 4 versjoner. Den ene litt mindre pen enn den andre, litt som Not Like The Movies..

Har noen av dere funnet My Privat Jet? Hvilken versjon er din?

20 comments

 1. Solveig

  Jeg var så heldig å få tak i den svarte holografiske, men den var ikke akkurat billig…
  Kjøpte den brune, ikke-holografiske tidligere, men den ga jeg bort til søs.

 2. Stine Marie

  Jeg aner ikke hvilken versjon jeg har, men det er ikke den orginale hvertfall. Min er ganske brun/svart med mikroglitter/shimmer. Liker fargen egentlig, men den med holo er jo mye finere 😀

 3. SM

  I don’t have My Private Jet yet, but when I buy it, it has to be that one! It is so pretty! 😉

 4. Anette

  Jeg har den brune, men tror neppe den er like holografisk som din? Vurderer å gjøre den mer fancy med en holo fra Make up Store. Det er virkelig en vakker lakk : )

 5. Ika

  Jag har samma version som du. Köpte den för många år sedan, allra första gången jag beställde nagellack på nätet. Har tyvärr inte använt den mer än ett par gånger, för tänk om den skulle ta slut!

 6. Rebekka

  Hmm nå ble jeg litt nysgjerrig, mener jeg har denne lakken men kan ikke huske hvilken versjon jeg har, tror det er en av de mindre pene siden jeg ikke husker den så godt hehe.

 7. Jackie S.

  I found the black holographic version on ebay and purchased it for $20.00, 2 years ago. I got lucky 🙂

 8. Marte

  Jeg må spørre eksperten..altså deg 🙂 Hvilken nettbutikk er det billigst/best å kjøpe Opi og Essie på nå? Lenge siden jeg har bestilt på nett nå 🙂 Har brukt både transdesign og Headtotoe før.

  God påske 🙂
  Marte

 9. Lisa Kristin

  Har du noen tips til hvordan man kan være siker på at man bestiller eller kjøper den du har? Den ser kjempefin ut! Har nettopp hevet meg på holografisk-bølga og kjøpt meg MUS Britta, men syns den var i overkant barbie-rosa uten sollys så vurderer Madeleine … men så vil jeg gjerne ha en mørk en og denne ser fantastisk ut!! Er student så har ikke råd til så mange bom-kjøp 😛

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)