China Glaze White Cap

Jeg må først beklage at jeg er litt fraværende, jeg har to unnskyldninger til det iPad 2 og Angry Birds. Kjøpte meg hvit iPad 2 64 GB 3G på fredag og har jo måttet testen den ut litt. 😆

Men over til en nydelig lakk, den var iallefall det på flasken, White Cap fra China Glaze. Jeg blir alltid like skuffet når lakken ikke blir like fin på neglen som i flasken, heldigvis er makeupalley et oppkomme av smarte damer og ved å legge en melkehvit lakk under, White Cap så får du flaskefargen! Jeg har brukt en gammel hvit lakk fra Ruby Kisses uten navn som jeg gravde frem i fra skuffen min med hvite lakker. Det er en fordel om den ikke er kompakt hvit, men er litt sånn melkeaktig i konsistensen. Jeg tør påstå at denne lakken må da være noe for årets bruder? Hvit og diskre med litt futt? 😉

Fin til sommeren blir den iallefall! Har dere plukket opp noen nyttige tips i det siste? 😀

5 comments

 1. clawsincolor

  Grattis till inköpet. 🙂 Angry Birds är galet beroendeframkallande. Har varvat det men sambon var trött på det till slut. Hihi.
  Lacket är supersnyggt och jag ska verkligen ta till mig tipset med att grunda med ett annat lack. 🙂

 2. sivlene

  Jeg elsker denne lakken her!! Den er så fin over andre farger, fks Sea Spray fra samme kolleksjon.
  Har ikke prøvd den alene, så takk for tips om hvit lakk under for å få fram fargen! Jeg skal gifte meg i sommer, og denne lakken er så langt en favoritt:)

 3. lina

  Det är väldigt sött och ja, passar perfekt till bröllop 🙂
  Jag har undrat en sak, hur många nagellack har du sammanlagt?? 😀
  Jag har nyligen hittat din blogg och kollat igenom hela, du har massor av fina bilder, jag kommer definitivt fortsätta följa dig 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)