En liten vakker reprise, Essie Starry Starry Night

25 comments

 1. Stine Marie

  Denne står høyt oppe på min ønskeliste. Etter hva jeg har forstått er den vanskelig å få tak i? Får prøve å lete meg igjennom ebay en dag 😀

  • Karianne

   Den er vanskelig å finne, men som jeg har sagt til flere, plutselig en dag så sitter man med den i hånden. :blunker til noen clarins 230 eiere: Legg den inn som lagret søk på ebay.

   Jeg tror at Delirium, Shamini og jeg fikk tak i den på et bra tidspunkt da den var relansert en kort periode i 2007/2008. Jeg betalte $20 eller noe sånt.

  • Karianne

   Ja, jeg var heldig og fikk kjøpt den før den ble supervanskelig å få tak i.

 2. Sussi

  Oooh! Envious! I just bought the Starry Night earrrings at GingerKitty.. If you can’t have the real deal – settle for the next best thing.. Earrings made of Starry night.. *sigh*

  Sussi

 3. Jorid

  Jeg sliter veldig med å legge essie-lakker. Har et par stykker og ingen av de legger seg fint på neglen. Det blir liksom “bølger” av tykkere lakk, og det er spesielt kjipt med semi-gjennomsiktige som Limited Addiction og Mademoiselle.
  Har kjære du, norske neglelakk-guru, noen tips til hvordan man kan legge på Essie pent? Jeg har prøvd både med (forskjellige) og uten basceoat.

  Nydelig neglelakk forresten! Minner litt om China Glaze Meteor shower, bare uten mangefarget glitter og enda penere. Tror jeg må jobbe hart for at dette ikke skal bli en “lemming” hos meg! 😀

  • Karianne

   Helt ærlig så eier jeg ikke så mange Essie-lakker, men det som bruker å hjelpe på sånne lakker er å legge mange tynne lag, det spiller ingen rolle om de første lagene blir litt “flammete” fargen jevner seg ut til slutt. Håper det hjelper litt.

   • Jorid

    Jeg får øve litt til tror jeg!
    Det er vanskeligst med Mademoiselle, som liksom skal være litt gjennomsiktig. Da kan man jo ikke legge 3-4 lag som man kan med andre.
    🙂

 4. ardaiel

  Denne står nok høyt på ønskelisten til mange neglelakkfans, sånn som meg 😀 Den er så vakker. The Body Shop kom med to LE lakker til jul i fjor. En rosa og en sort og den sorte heter faktisk Starry Night, men når ikke Essies starry starry night opp til støvleskaftene en gang. Men den er jo en fin erstatning for Essie sin lakk.

 5. Pingback: IsaDora Polar Nights | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)