H&M Hunt Me Down (vs. Chanel Khaki Vert)

Denne så jeg først på norske neglelakkblogger og da var ikke veien lang til H&M. 🙂 Lakken er kjempefin og med den prisen H&M har på lakkene sine så er den jo et kupp! (Pris 39,50)  Jeg måtte selvsagt sammenligne den med Chanel Khaki Vert og de er jammen ikke ulike så om du gikk glipp av Chanel sin så er denne verdt å eie.

Her har jeg swatchet Chanel ved siden av H&M, beklager at det er så slurvete. (Chanel vs. H&M, I’m sorry for the sloppy swatches)

De er altså ikke duplikater av hverandre, men som sagt like nok til at H&M Hunt Me Down kan stille suget etter Khaki Vert. 🙂

Har du sikret deg denne? (Jeg har til og med en back-up :rødme: )

16 comments

 1. Tamara

  Herlig! Digger det når det kommer noe litt mer “studentvennlig” erstatning i forhold til Chanel…

  Må også bare fortelle om en ganske teit, men bra opplevelse her om dagen. I den byen hvor jeg bor har vi flere parfymebutikker og ellers steder hvor en kan skaffe seg Isadora graffitti lakkene. Var innom alle og spurte etter de nye pastelfargene og fikk det samme svaret: får ikke inn før i april et sted, og at mange får dem samtidig. Ble ganske skuffa ettersom jeg dør etter den i rosa og mørk brun! Så dagen etterpå var jeg på Buskerud Storsenter, og til min store fryd fant jeg dem i ikke bare en, men i hele 3 butikker! Og dette var kjente kjede butikker som går over hele landet. Merker jeg blir sur og irritert når steder sier en ting bare fordi de ikke vet. Bedre å si det, enn å legge alle under samme mynt!

  Men kan i hvertfall si meg stolt eier av 2 av pastelfargene, og skal nå ha den i lyseblå!

  • Karianne

   Det er så kjedelig når folk som jobber på disse plassene er så uvitende! Jeg tror ikke de er vant til at norske jenter stiller spørsmål og vil ha informasjon sånn at de er litt sløve, men en ting er sikkert, det holder på å endre seg så de bør lese seg opp på nyheter. 😉

 2. beautybyshortylegs

  Okej, thats it… JAG BARA MÅSTE HA DET DÄR LACKET :O
  Exakt den färg jag sökt efter hur länge som helst 🙂 H&M har helt underbara lack dessutom 🙂

  Kram

 3. Pingback: glamouröses. » Sew Psyched Hunts me Down

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)