OPI Texas, Do you think I’m Tex-y?

8 comments

 1. Jessica

  Oh perfekt bär-rosa, denna måste införskaffas!

  och ett litet önskemål/idé.. när du swatchat alla texas sorbet-lack, skulle du kunna lägga dem allihopa i ett inlägg så man enkelt kan jämföra dem? 🙂

  • Karianne

   Det skal jeg prøve å få til, kan kanskje gjøre det i det siste sorbet innlegget? 🙂

 2. vakkerlakk

  Alle desse ser så nydelege ut på deg. Men dei funkar ikkje på mine lange neglar, så difor kjøper eg nok ikkje fleire frå kolleksjonen enn dei eg allereie har. kjem til å plukke fram “Houston we have a purple” neste gong eg har korte neglar 🙂

  • Karianne

   Åh nå, jeg synes den var fin på deg jeg da. Har du prøvd med en nude neglelakk under slik at du ikke trenger så mange lag for å bli kvitt neglelinjen?

 3. Ling

  å, nå angrer jeg! jeg bestilte nettopp 4 av disse sorbetene (en av grunnene er at bildene dine av dem er så fine :)) men denne ble ikke med. vel vel. transdesign tar vel imot flere bestillinger, de 🙂

  • Karianne

   Hehe, Transdesign tar nok med glede i mot en bestilling til, og de andre er virkelig fine de også. 🙂

 4. Nina Christine

  Kjempe fin=) likte den fargen, kjøpte 3 neglelakker idag. ops, hehe. skulle egentlig ikke kjøpte flere neglelakk ettersom jeg ehm.. har litt mange nå . men elsker å slenge på farger,ofte skifte hver uke=) så mine farger å velge mellom=D

  • Karianne

   Jeg synes ikke man skal nekte seg neglelakker, så jeg synes bare at det er superfint! 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)