Make Up Store sine holografiske lakker

Tenkte jeg bare skulle presentere disse siden GOSH sin holografiske ser ut til å ha forsvunnet fra det norske markedet. Men for de av oss som har Kicks eller Make Up Store i nærheten så har de altså noen fantastiske holografiske lakker.

Flaskene ser litt kjedelige og anonyme ut:

Fordi det er på neglene denne lakken kommer til liv, se så nydelige!

Alle disse er å få i butikk nå til 130 kr pr flaske og hadde jeg vært deg ville jeg ha sikret meg de så snart jeg kunne, holografiske lakker ser ut til å bli dårligere i kvaliteten nå eller forsvinner bare.

Liker du du disse? 🙂

EDIT: Jeg  postet disse bildene på MakeUpAlley og  Flickr de ble tatt godt i mot, den eneste MUS butikken i USA ligger i Denver og har fått mange telefoner fra ivrige neglelakkelskere som ville sikre seg disse i kveld, de forsto ikke hvorfor pågangen var så stor men noen hadde visst gitt de linken til både MUA og bloggen min. Jeg har svart på henvendelser i hele kveld/natt. Litt morsomt at et bilde kan gjøre så mye. Lakken produseres forresten i Canada, blir så sendt til Sverige og derfra får de i Denver lakkene sine. For de i USA som ønsker å skaffe seg disse er adr. og telefonnr/

For ordering these in the US:

Ph. 303 708 0086
Park Meadows Mall
8425 Park Meadows Center Drive
Suit 105
Lone Tree, CO 80124

$14 a pop, free shipping on orders over $50.

39 comments

  1. mar_krue

    wow! Finally someone swatched them all together! Soo pretty, thanks! I will always link to this post now if I’m telling someone about the MAK holos 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)