Her kan du få kjøpt XL platene rimeligere

Magnonails.de selger XL platene veldig mye billigere en Chez Delany, men det var ingen måte å bestille til Norge på, så jeg sendte en mail og fikk denne beskjeden:

Dear Karianne,

Sorry for the late reply! Your e-mail was spam folder. Yes, I send it to
Norway to 1kg-14,05 Euro.

Best regards

Helena

 

Så det man gjør er altså å sende en mail til info@magnonails.de, skriver på engelsk hvilke plater du vil ha og oppgir paypal adr. de kan sende regningen til. Det er jo ufattelig mye billigere enn Chez Delaney. Håper dette hjelper noen. 🙂

EDIT: Nå sendte jeg inn en bestilling, hun svarte superraskt og jeg fikk hennes paypaladresse og totalsum, så da var det bare for meg å logge inn på paypal og betale. Superenkelt!

6 comments

 1. Maki

  Hei!
  Lurte bare på om du visste om noen sider man kunne få slike ting man klistrer på mens man lakker som gjør det lettere å lage tuppene med den perfekte buen på feks. fransk manikyr?
  Håper du skjønner hva jeg mener, jeg er ikke så flink til å forklare. :p

  • Karianne

   Fransk manikyr maler? Det finner du ganske mange plasser, jeg er sikker på at de som fører Depend har dette, så sjekk Vita, Cubus og Lindex. 🙂

 2. Solveig

  Jeg lurte på om du kunne sammenligne bredden på designene på disse XL-platene mot et fulldesign på en Konad-plate? Spekulerer på å skaffe XL-plater, men brant meg på at Bundle Monster-fulldesignene var alt for smale for neglene mine, så hvis disse er smalere enn Konad er det ikke noe vits å kjøpe dem. På forhånd takk! 🙂

 3. Karianne

  Et fullt Konaddesign er 1 cm tvers over, XL platene er 1,5 cm så de bør være store nok. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)