Swatches av XL-platene fra Chez Delaney

Jeg greide ikke å motstå disse platene fra Chez Delaney til tross for prisen, men man får jo 42 motiver pr. plate og for Konad så betaler man $7 for 5 motiver. Uansett så testet jeg de litt ut her i går og tenkte å dele de med dere slik at dere kan få se, jeg hadde ikke problemer med noen av motivene jeg prøvde.

Platene:

Plate A

Plate B:

Plate C:

Jeg ble litt overveldet av alle valgmulighetene disse platene gir, men det er bare fint altså. 😀 Platene har hull slik at man kan sette de inn i ringperm for å oppbevare de, husk å fjerne det beskyttende plastlaget før du tar platene i bruk. €40 hos Chez Delaney

Noe for dere?

23 comments

 1. Eva

  De er godt nok flotte! Sådan nogle kunne jeg godt bruge. Er motiverne store, så de passer til brede negle? :). det ser i hvert fald sådan ud.

 2. Zibib

  Jag har köpstopp nu tills jag får en inkomst, men när jag får börja shoppa igen måste jag köpa de här! Love it!

 3. Lisa

  Kan du ikke lage et innlegg med fremgangsmåte på hvordan man gjør dette? Har alltid lurt på det!

 4. Oda

  WOW! alt jeg har å si!!! Satt og måpte når jeg bladde nedover. Du tror ikke du kunne lagd en video etc. på hvordan man gjør det 🙂

 5. Airam

  Åhåhåhåh, slem Karianne! Eller, takk for en kjempefin post, mener jeg. Men slemslem som frister meg med så mange fine ting – nå som jeg akkurat har fått litt Konad-dilla igjen og alt.

  • Karianne

   I aim to please! 😆 Jeg vet hvordan det er, og spesielt når de er såpass dyre som de er. Men søren heller det er utrolig mange motiver på hver plate. 😉

 6. AL

  Som flere over her ønsker også jeg et litt mer detaljert innlegg.. Hvordan gjør man det? Hvilke produkter/verktøy trenger man? Hvor mye koster det sånn ca i NOK? Hvor kan man få kjøpt det som trengs? Etc.. Gjerne med video/gode bilder som viser litt i detalj.. 🙂
  Den filmen var egentlig ganske dårlig, og ikke er flytende fransk alltid like enkelt å forstå seg på heller, hehe.. ;p

 7. tebeje

  Må man bruke spesiallakken fra Konad når man bruker disse platene?? Eller fungerer det med vanlig negllakk? 🙂

 8. Maja

  Nydelig! 🙂 Har nettopp bestilt en liten haug fra Inque, men dette er jo vel så bra! Så bra autism-trykket ble. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)