Til alle norske neglelakkbloggere!

Da jeg startet å blogge om neglelakk i 2008 så fantes det ingen andre her i Norge som gjorde akkurat det, nå er jeg heldigvis ikke alene lenger, det er mange fine og kreative neglelakkbloggere der ute! 😀 Derfor tenkte jeg å lage en egen lenkeliste for nettopp norske neglelakkblogger slik at dere kan bli lettere å spore opp. Så er det noen som vil stå på den listen så legg igjen en kommentar og lenke til bloggen din så skal jeg fikse resten.

Smiley from millan.net

 

EDIT: Peker til høyre under kalenderen, vi er en liten gjeng, jo! 😀

36 comments

  1. ingeborg -

    Jeg blogger om ganske mye men neglelakk er en ting jeg liker å gjøre så legger ut bilde av og til hvordan neglene mine er. Så jeg blogger ikke bare om neglelakk men om mer + negelakk 🙂

  2. Marta

    Jeg legger ut når jeg har fikset neglene mine, men jeg blogger ikke fast om neglelakk, og har aldri swatches eller slike greier ^^,
    Men det er gøy at du samler sammen alle, for jeg har seriøst problemer med å finne norske neglelakkblogger >.<

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)