Gule negler? Nå kan du lese mine tips på kk.no

12 comments

 1. Anonym

  Kult !

  Bare lurer… har du kjøpt neglelakker fra nailetc.com ? 😀
  Hvor kjøper du neglelakker på nett ?

  🙂

  • Karianne

   Jeg kjøper de fleste lakkene mine fra transdesign. com. Du finner flere lenker i menyen til høyre. 🙂

 2. vakkerlakk

  Er det nokon spesiell tannkrem du brukar då? Og tannbørste for den del. Soft, medium, hard? Med eller utan tungeskrape … neida, det siste var tull. Har sjølv prøvd tannkremtrikset, tannkrem + neglebørste. Men såg ikkje noko skilnad 🙁

  • Karianne

   Jeg har brukt Clinomyn og ofte neglebørste, hjelper fint for meg kombinert med lett buffing en sjelden gang. 🙂

 3. IngridMakeupMekka

  Fin artikkel 🙂 Clinonym med polinam hehe .. (var det de sa på 90-tallet på reklamen for den tannkremen).

  Vakkerlakk: Si fra om den tannkremen virker på deg 🙂

  • Karianne

   Hehe, ja. 😀

   Jeg har sett at det finnes spesielle tuber med slipekrem beregnet på negler som kan kjøpes i utlandet, men vet ikke hvor de selges. Men tannkrem virker fint det altså.

 4. weet0s

  Hei.
  Har du prøvd neglelakkene fra elf (eyes.lips.face.) ? Hører så mye forskjellig om det merket, men hadde jo vært greit om de var bra siden de bare koster 16,35 kr flaska.

  Og sånn matt lakk, kan man bruke de oppå alle neglelakker også gjør de de matte (altså, ikke matte neglelakker, men de som lakker oppå vanlig neglelakker).

  Takk for alle tips og ideer du har gitt, kom over bloggen din i går og satt hele natta og leste. Dagen i dag ble en dag fyllt av inspirasjon til selvpleie, og det var ikke bare neglene som fikk en overhaling. Utrolig interessant blogg, og fikk for første gang vite at man burde ha et lite mellomrom mellom neglelakken og neglebåndet. Og det utgjorde en stor forskjell.

  • Karianne

   Å, så glad jeg blir! 😀 Veldig koselig at du liker bloggen og synes den er nyttig! Velkommen hit!

   Jeg har ikke prøvd ELF enda, jeg har sett bilder av noen lakker som virker litt klumpete, og når man kan kjøpe OPI-lakker for 30 kr på nett så går jeg heller for det som jeg vet er kvalitet. 😉

   Matt top coat/overlakk kan du bruker for å gjøre hvilken som helst lakk matt. Jeg synes Essie sin Matte About You er god.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)