Min nyttårsmanikyr!

Årets nyttårsmanikyr ble inspirert av en you tube tutorial jeg snublet over på MUA, jeg bestilte bling på ebay og gledet meg. Men til min store forskrekkelse var blinget bittelite og ikke noe jeg kunne bruke. Takk og pris for Neglemakeriet som har super service og poster pakker lynfort, nytt bling ble bestilt og mottatt denne uken. Så i dag har jeg brukt noen timer på neglene kan du si, men fy søren så fornøyd jeg ble! Jeg brukte sølvlakken fra China Glaze sin julekolleksjon, men de fleste sølvfolie-lakker funker. Jeg festet blinget i en ikke hurtigtørkende overlakk og avsluttet med to lag Gelous og et lag Seche Vite til slutt. Det var omtrent umulig å få skikkelige bilder av denne manikyren fordi blinget hele tiden reflekterte fargene til det som var rundt. Men om dere ser i tutorialen som jeg legger ved i bunnen så ser dere hvordan den er i RL, sølv som glitrer og skinner noe helt utrolig. Hva synes dere om manikyren?

Nyttårsbling2010 Nyttårsbling2010b

Tutorial: (denne er altså ikke min, men den som inspirerte meg)

Godt nytt år til alle dere fine lesere, vi ses rett over nyttår!

33 comments

  1. Lothiane

    Der ja..! Fantastisk vakkert! Men jeg orker ikke tanken på å prøve selv en gang. Kanskje jeg en dag skal unne meg en tur til en salong og få det gjort der. 😀

    • Karianne

      Jeg fikset datteren sine på under en halvtime, kanskje vi burde ha et neglelakktreff for ME-damer en gang? 😀

  2. Pingback: Bling, bling, bling.. | Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)