OPI DS radiance & China Glaze Party Hearty

Jeg har tjuvstartet med å prøve ut julelakken, Party Hearty var så glitrende og måtte bare prøves ut. Jeg la først 2 lag med OPI DS radiance, men hvilken som helst sølvlakk funker. Deretter la jeg et lag Party Hearty over nesten hele neglen, la ikke helt inntil neglebåndet, og fortsatte neste lag litt lengre ut. Dette gjentok jeg noen ganger slik at den ble tettere mot tippen av neglen som en slags gradering. Jeg skulle ønske solen hadde vist seg litt, så kunne dere kanskje fått et bedre inntrykk av hvor mye bling dette er, det glitrer og gnistrer skikkelig! 😀

OPI DS radiance & ChG Party Hearty

Har dere sikret dere Party Hearty?

18 comments

 1. Arantxa

  Oh my goth, I love this combination. I will put a link to this blogpost on my own website, if that is okay with you? (Please tell me if not!)

 2. Randi

  Dette var kjempefint! Jeg har sikret meg Party Hearty, så dette må prøves snart…

 3. ardaiel

  Har sikret meg den jeg også og den er virkelig nydelig. Minner om et juletre med sølvglitter og røde kuler på. Men jeg får ikke prøvd ut siden neglene mine enda er til “behandling” :/ Kanskje til neste jul. (Det klør i fingrene etter å lakkere dem)

 4. Maja

  Tøft! Har brukt Party Hearty over en lys skimrende champagnelakk fra Depend, ble et lite hakk mer diskret, men veldig fint! Genial måte å layere på! 🙂

 5. Hei

  Hei! 🙂

  Skikkelig julebling ja!
  Hvor mye koster shipping til USA, ( ikke Norge) fra Transdesign? Jeg finner ikke ut av det. 🙂 Takk.
  Har de alleslags gamle Opi og china glaze kaller der? Vet du om de har gosh..?

 6. Pingback: Party Hearty – China Glaze » Kajalpennan

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)