Høstens grønne nyheter fra IsaDora/New Greens From IsaDora!

Takket være IsaDora landet disse skjønnhetene i postkassen min i dag. Har jeg sagt at jeg elsker, elsker, elsker grønne neglelakker? 😛 IsaDora har virkelig levert varene denne høsten og fortsetter og imponere med Trend Nails. Jeg regner med at dere er like ivrige på å se swatches som meg og jeg har derfor swatchet disse kjapt for dere som en forsmak,  jeg kommer med hele manikyrer etterhvert. Lakkene er utrolig pigmenterte og dette er kun ett lag på alle swatchene! De har fått et lag med SV overlakk til slutt.

Hunter Green – Mørk, mørk grønn, så mørk at den ser sort ut i dempet belysning, litt Nars Zulu over fargen men dette er en cremelakk ikke jelly.

In The Army – Olivengrønn nydelig lakk, nok nærmest det jeg vil kalle khakigrønn, min favoritt!

Jaded – Utrolig fin og dempet jadegrønn lakk som jeg har vist hel manikyr av tidligere.

Combat Khaki – Støvete grågrønn lakk som jeg synes er ganske så unik, passer godt i kombinasjon med In The Army/olivengrønn.

IsaDora Greens

Jeg har selvsagt sammenlignet In The Army og Combat Khaki med lakker jeg har som er i samme fargekategori og fant ingen som var helt like. Så ja, du må ha alle de grønne fra IsaDora. 😉

Comparison Khakis

Lakkene koster 79/stk og skal være i butikk i løpet av oktober. Ser du noe du liker? 🙂

Edit: Lakkene er tilgjengelig i Vita og H&M i uke 41, Kicks, uke 43, og Lindex uke 44.

Lakkene er produktprøver tilsendt fra IsaDora.

19 comments

 1. Marianne

  Kjekk blogg dette altså;)

  Men er litt nyskjerrig på noe.. Hvor mange neglelakker har du egentlig..?

 2. Randi

  Jeg er redd jeg ender opp med alle disse… har en forkjærlighet for grønne neglelakker 🙂

  • Karianne

   Ja, dette er klassiske og fine farger som man bør eie. 🙂 IsaDora er knallbra!

 3. Frøken Barmen

  Karianne, eg kom til å tenke på ein ting. Kan eg ønske meg eit innlegg med deg? Det hadde vore så kjekt å sett noko slikt som “Karianne sine mest nødvendige neglelakk-effektar”! Som base coat, top coat, beste neglelakkfjernar, alt du meinar er nødvendig for å legge ein fin manikyr. Kva trur du om det?:)

  • Karianne

   Jeg tror du er inne på noe der, jeg har flere som har nevnt dette. Det er nok på tide med en sånn post. Informasjonen om dette er bare spredt rund i de forskjellige innleggene og kommentarfeltet og ikke samlet slik at det er lett å finne. God idé!

 4. Nina Kristin Fjærvoll

  Jeg var innom H&M i dag, og sto lenge å så på neglelakkene deres og det hjelper ikke når de er ned satt til 49 kr. Siklet litt på “In the Army”, tenkte kanskje den hadde vært fin å ha med matt overlakk (noe jeg også sikkler etter) Kunne du lagt ut et innlegg hvor du skriver om den fargen. For jeg synes den er veldig fin, men ble litt skremt av at den var grønn. Har ikke hatt grønn eller blå negler før så er litt usikker 🙂 Kunne du også kanskje skrevet et innlegg om matte negler? Vet du har skrevet om IsaDoras Matte Top Coat, men klarer ikke bestemme meg helt for hva jeg vil.

  • Karianne

   Hei, jeg har swatchet In The Army både med shiny top coat og matt top coat (Essie), det kommer i løpet av helgen. Når det gjelder det å bruke grønne og blå lakker så er det noe som kommer etterhvert, prøv på og se om du liker det! For meg har rosa og røde lakker blitt uvant. 😆

 5. Sexysadie

  Promobildener var bedre enn selve lakkene, jeg ble så skuffet da jeg såg de i butikken.
  Det blir vel til at jeg kjøper de alikevel.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)