China Glaze Mummy May I

En av lakkene i høstens halloweenkolleksjon i fra China Glaze. Sort med lilla glitter, den er utrolig fin! Hele neglelakkverden var utrolig begeistret når vi så de første promobildene, men den har druknet litt i begeistringen over andre kolleksjoner i det siste. 🙂

Dette er 2 lag med Seche Vite overlakk, synes ikke den ble ruglete i finishen slik jeg har sett andre fortelle om. Jeg har kjøpt min på Transdesign. Hm, jeg burde kanskje lage noen halloween manikyrer sånn etterhvert? Har vært litt dårlig i formen i det siste men håper det går seg til igjen. Hva er den ultimate halloween manikyr for dere?

China Glaze Mummy May I from the halloween collection Awakening, 2 coats with SV top coat. Not gritty at all. What’s the ultimate halloween manicure?

China Glaze Mummy May I

13 comments

 1. Nathyrap

  Aquele esmalte é bonito!!!
  Quis a maioria de um pedaço de informações de você
  quis saber onde faz que você compra
  a unha pole de pichação de Isadora?!?!!?
  Tem como você MI conversa???

  Beijos

  Mim arrependido por Ingles é que pertenço a Brasil

 2. Maja

  Åh! Nei perfekte må jo være noe med spøkelser eller gresskar – mon tro om ikke Konad har noen nifse plater (Coraline har noe nifst vel?!).. hm! Sort lakk med oransje gresskar og hvite spøkelser ÅHÅÅÅÅ! 😀

  • Karianne

   Jeg tror jeg skal finne frem konad og auxnadplatene mine som passer til sånt. 🙂

   Hehe, det er gøy da!

 3. Maja

  DUDUDUDUDUUUU!!! Hørt om Eyeko? KJØPE! Bestilte nettopp et par lakker derifra, bl.a Vampyria (gid jeg hadde fått den til Halloween!), falt helt pladask for den, Cosmic-lakken, Rain (FANTASTISK!!!!!) og Vintage! Herregud for noen farger, de var bare ALT det neglelakker ikke pleier å være! Og 35 kr flaska og gratis shipping er så jatakk som det kan bli! Mååååtte bare tipse siden jeg ikke fant noe i søkefunksjonen og jeg har fått med meg at du liker raringer. 😀

  • Karianne

   Hehe! Jeg har enda ikke somlet meg til å prøve Eyeko, det er kanskje på tide, så de kommer med en militærgrønn. 😛

   • Maja

    Jamen den militærgrønne var jo kjedelig! :p Digget Rain og den Cosmic-greia jeg! Og denne uka får man en Rain med på kjøpet om man bestiller for over ca. 100 kr! Can’t compl.. rain? 😀 Påskudd nok til at du kjøper!

  • Karianne

   Bare hyggelig, hater at de misbruker bilder vi har lagt arbeid i til å tjene penger. Klem!

 4. Chelsea

  Hei!

  Elsker bloggen din og har akkurat lagt inn en bestilling på transdesign. Men jeg har veldig lyst på sånne holographic neglelakker også, gjerne fra China Glaze. Hvor kan jeg kjøpe det på nettet?

  • Karianne

   De holografiske fra China Glaze har dessverre gått ut av produksjon, men Nfu-Oh har mange fine da.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)