Alessandro Green Green Baby

Denne neglelakken er en liten raring med en helt utrolig farge, jeg liker raringer og spesielt grønne raringer. 😀 Så denne lakken først på bloggen til Alizarine Claws og tenkte, “stilig, men den blir nok aldri min!” Så plutselig av alle plasser så snublet jeg over sommerkolleksjonen som denne tilhører på Estetique på Tveita Senteret, jeg har egentlig aldri kikket lengre inn enn Chanel-stativet der, men denne dagen var formen såpass at jeg tok meg tid til å kikke litt bedre, og det lønte seg. Rasket også med meg to til fra den kolleksjonen som jeg kan vise senere. Summer Of Love er en LE-kolleksjon med 10 lakker, legger ved en oversikt over de andre lakkene nederst i denne posten. Men altså olivengrønnlakk med oransje skimmer, det er jo veldig 70-talls, helt i tråd med navnet på kolleksjonen og fredstegnet de har brukt på reklameskiltene. Friskt!

Jeg har brukt 3 lag for å få frem fargen skikkelig og om jeg misset den i sommer så ble det altså ekte kjærlighet på høsten.

Alessandro Green Green Baby from Alessandro’s summer collection Summer Of Love, olive-green with orange shimmer, very seventies’ish and pure love from me. 3 coats over Seche Recondition/SV tc.

Alessandro Green Green Baby

The collection:

Alessandro Summer Of Love

23 comments

 1. zygzak

  I managed to hunt down this polish in a drugstore and must say it is totally unique.

 2. Sminkan

  Åååååååh! Den vill jag också ha… Jag har tänkt precis som du, den blir nog aldrig min, och det blir den nog inte heller, men om den skulle dyka upp så skulle jag hugga som en kobra! Det är ett underbart grönt lack!

  • Karianne

   Jeg var lynsnar da jeg oppdaget disse stå tilfeldig plassert på den ene disken, jeg også. 😆

 3. Tine Kristin

  Har ikke sett mange like i alle fall.
  Er ikke helt “løp og kjøp” for meg heller egentlig, men den er litt kul på en måte…

  Men ikke en av mine favoritter

  • Karianne

   Nei, dette er ikke en lakk for alle. Man må like grønt og helst litt spesielle grønne. 🙂

 4. Organa

  Denne var kjempefin på en spesiell måte! Kult at du fant den på den måten også, hehe.
  Slett ikke dum den alizarine du linket til heller, spanx-a-lot!

 5. Maja

  SKIKKELIG raring den der ja! Kjempefin! Sikkert helt klin umulig å finne matchende klær til da. 😀 Har blitt fryktelig vågal i det siste med å prøve ut utradisjonelle lakker (har HVIT for øyeblikket – whæææt?!) men denne var nesten for skummel for oss pingler.. hihi!

  Visste du forresten at Nelly.com fører både China Glaze, Essie, Wet n Wild, Konad og mer? Utvalget er jo ikke monsterstort, men 40 kr frakt+kjapp leveringstid er grunn nok for meg til å bestille “forbruksvarene” der. ^^,

  • Karianne

   Ja, jeg har sett det, har ikke bestilt derfra enda siden jeg er så fornøyd med de andre plassene jeg handler. 🙂

  • Karianne

   Hehe, om noen måneder er du klar. Neida, men noen ganger trenger man å venne seg til nye farger og finisher, jeg er jo ikke så god på rosa og rødt, det ser slett ikke fint ut på meg.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)