MNY-Come Out & Play!

Maybelline lanserer nå MNY, en ny kolleksjon proppfull av farger med utrolig vennlige priser. Cubus er stedet du finner disse. De har også en haug med bilder og info på Facebooksiden sin. Jeg har sett dette merket på europeiske blogger tidligere i år og er glad for at det også kommer til Norge.

Jeg har prøvd ut noen av lakkene deres og det eneste jeg har å utsette personlig er at de ikke har navn men nummer. Mitt hode husker bedre navn enn nummer, men når omtrent hele Norge kaller Chanel Particuliere for 505 så tipper jeg at dette ikke er et problem for de fleste. 😉  Begge de lakkene jeg har bilde av her så veldig tynne ut på første strøk og jeg ble litt skuffet og tenkte at her må det mange lag til, men lag nummer to jevnet fargen perfekt ut! Prisen er 39 kr/stk og flasken inneholder 7 ml.

MNY 445 er en nydelig champagnefarget gull med et lite dryss av holografisk glitterpartikler, 2 lag, ingen topcoat.

MNY 445

MNY 549 er en nydelig sjokoladefarget lakk som er veldig riktig i høst, 2 lag med SV topcoat. (Men denne var også veldig shiny på egenhånd)

MNY 549

Etter som jeg har forstått så er en del av kolleksjonen LE, så når det er tomt så fylles de ikke opp på nytt men det kommer visst nye farger jevnlig.

De lakkene jeg har vist er veldig dempet i forhold til det fargefyrverkeriet du finner på sidene deres, MNY oppfordrer jenter til å tørre å være mer fargerik og det er noe jeg kan si meg helt enig i! Jeg kommer nok tilbake med noen av de mer fargerike lakkene også! 🙂

23 comments

 1. Nail It!

  Nå ble jeg kjempe glad! Utrolig mange herlige farger å velge mellom til en fin pris! Tusen takk for at du delte dette 🙂
  Gleder meg til jeg får tak på noen av disse.

  • Karianne

   Ja, ikke sant! Jeg blir så lykkelig hver gang utvalget i norske butikker blir større! 😀

 2. viveka

  Jeg vær på stan her om dagen før p prøve å finne mny 445 (elsker gullakk!) men det virker ikke som at mny har kommit til sverige ennå. Dok fant eg denne lakken, fra max factor. På bilden har eg tre lag, så eg tror at denne lakken er litt mindre dekkende enn mny’s sin og flasken er litt mindre, men det er definitivt et godt alternativ! http://www.pixbox.se/pic_show_id31685219.html

 3. viveka

  karianne, ja, det er miniflaske, og ja, den er veldig pen, men ettersom den ikke er så dekkende så tror eg ikke att lakken rekker så lenge..

  • Karianne

   Hehe, lurer av og til på litersprisen på de lakkene, der er jo små og ufattelig dyr egentlig.

 4. Kaja Elisabeth

  Hvordan er kvaliteten? De er jo billige, men jeg hater å kjøpe rævva sminke uansett hvor billig det er. Jeg har sett litt på de røde negelakkene fra MNY, rød er min store svakhet

  • Karianne

   Kvaliteten er helt ok, bedre en Depend og ikke så god som OPI, men et godt kjøpt til den prisen.

 5. beamer

  Jeg er på jakt etter god top coat + tynner, og det ser ut til at de fleste drevne neglelakkere er gift med Seche…? Jeg tenkte å holde meg unna sånne fy-skam-ingredienser det er litt fokus på for tiden, og lurer på om du har noen erfaringer med Poshe sine i forhold?

  • Karianne

   Poshe er helt kurant å bruke, den blir ikke så shiny som Seche og får litt lettere riper og sånt, men om du vil ha en b3f-overlakk så er den en av de beste i min mening. 🙂

   • beamer

    Hmm, jeg var visst litt rask, der… 😉 Shiny/riper – ok. Men er de like holdbare ang avflassing, og tørker de like kjapt? Jeg har Zoya, men den tørker for tregt, syns jeg…

    • Karianne

     Jada, like kjapp og holdbar som SV synes jeg. Zoya er jeg ikke så glad i når det gjelder tørketid.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)