MAC Earthly Harmony

Denne lakken er en del av høstkolleksjonen, laget av MAC i samarbeid med spa-eier/manikyrist Jin Soon, totalt ukjent for de fleste av oss i Norge, men altså stor i USA.  Jeg endte opp med å kjøpe denne og en grønn skimrende lakk, Jade Dragon. Swatches av den kommer når jeg har mannen meg opp til å takle at den visstnok er en “stainer”, det vil si at de misfarger neglene og også evt. huden rundt neglene når man har den på og også fjerner den.

Men Earthly Harmony er ikke sånn, den er en ganske tradisjonell mud-farge som er veldig riktig nå, med et gyldent skimmer som er veldig diskret. Jeg må nesten innrømme at fargen i kombinasjon med navnet nesten bragte meg i en slags zen-stemning og jeg greide ikke motstå. 😉

Dette er 2 lag over Seche Recondition, med “David” top coat, ser at SV ville nok ha vært bedre, men jeg slet litt med noen sorte prikker i den SV’en jeg hadde fremme akkurat da. Safe og diskret farge som man kan bruke til alt. Jeg er usikker på om den er i norske butikker nå? Om den er så er kolleksjonen absolutt verdt en titt.

Ok, I admit it, I mostly bought it because of the name. It made me calm. But it’s a beauty, a safe beauty you can bring everywhere. I love the golden shimmer! I used the “David” tc on this, but I think SV would have made it even prettier, 2 coats over Seche Recondition, no application problems.

MAC Earthly Harmony

5 comments

  1. Line

    Hei! Har du noen gode tips til hva du kan gjøre hvis du først har vært så uheldig å brukt en neglelakk som har misfarget neglene? Selv har jeg brukt mange ulike neglelakker i det siste, åg har plustelig fått litt gulaktige negler! Dette har aldri skjedd før, åg nå er jeg livredd for å ta på ny neglelakk i tilfelle det bare blir verre:s

    • Karianne

      Om jeg oppdager misfarging rett etter at jeg har tatt av lakken så bruker det å hjelpe med tannkrem med sånn slipe-effekt og skrubbe med en gammel tannbørste, i lengden så er det en god underlakk som hjelper, og aldri, aldri slurve med det.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)