Høstnyheter fra IsaDora

Isadora Høst 2010

Ser du noe som frister? Det gjør iallefall jeg! Jeg kan ikke få sagt hvor lykkelig det gjør meg å se et sånt fargeutvalg. En rød lakk, og det holder. Se på de grønne og blå, nydelige farger! Og det er også noe for de som liker de litt mere dempede brune- og lillatonene. En knallkolleksjon fra IsaDora!  Kommer nok tilbake med litt swatches! 🙂  Disse kommer i butikk medio oktober.

20 comments

 1. beautybyshortylegs

  Jag hoppas verkligen att dessa lack kommer att nå Finland också 🙂 (speciellt Vasa där jag bor :D).. jag skulle genast köpa nr 708 Cool Camel och nr 709 Ashes to Ashes 🙂 Älskar dessa färger bara av att se dem sådär på bild 🙂

  Kram

 2. vakkerlakk

  Deilige farger. Frister veldig, hadde det ikke vært for at det er wide brush … syns ikke så veldig mye om wide brushene til isadora. men fargene … ååååååh 🙁

 3. Solveig

  In The Army var lekker! Så er jeg nysgjerrig på Hunter Green og Combat Khaki. For en smashing kolleksjon fra Isadora! 😀

 4. Regine

  Åh jeg liker disse! Jeg hadde sett dem på Pssion og jeg trodde de ikke skulle komme til lille Norge. Nå vet jeg ikke hvor mange jeg kommer til å ha, hehe!

  Gleder meg til å se swatches.
  Ha en fin helg!

 5. ardaiel

  De var fine. Spesielt den grønne. Synes den mørkegrønne av graffiti nails-serien er så fin at den skulle vært som vanlig lakk også, men den mørkegrønne der likner jo faktisk mye på den.

 6. Tine Kristin

  Likte fargene, men merker jeg er mest glad i OPI. Synes ikke de andre merkene jeg har prøvd foreløpig kan måle seg med de!

 7. Pingback: IsaDora Jaded & IsaDora Matte Top Coat « Neglelakkmani

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)