Orly Cosmic FX

Har du ikke sikret deg denne kolleksjonen enda? Da er det på tide å begynne å vurdere det. Jeg fikk kjøpt mine for $5 pr.st på Transdesign, men nå har de doblet prisen og sier at de ikke sender Orly ut av US. 🙁  H2T har de enda til samme pris som jeg fikk mine for, hvor lenge det varer vet jeg ikke. Så ikke tenk for lenge om du ønsker deg disse. Shippingen for 6 lakker på H2T ligger på $15.70.Har du OPI Catch Me In The Net så kan du kanskje skippe Halleys Comet, de er ikke eksakt like men ganske nær.

ORLY CosmicFX

11 comments

 1. Shamini

  Når i bestillingsprosessen hos TransDesign fikk du beskjed om at de ikke shipper ORLY til Norge? Eller fikk du kanskje mail om dette etterpå?

 2. Karianne

  Det står på siden de har Orly lakkene, under bildet.

  Note : Orly Brand is not available To oversea customer

  • Shamini

   Det var såpass lite synlig at jeg ikke så det før jeg lette etter det, og jeg fikk bestillingsbekreftelse på 6 Orly-lakker isted. Blir spennende å se om de kommer, eller om jeg får mail med kansellering da. 🙂

 3. ardaiel

  Har bestilt alle sammen fra H2Tbeauty 😀 Bortsett fra space cadet, siden de fremdeles mangler den.
  Du frister meg alltid til sånne ting som jeg egentlig ikke har råd til 😀

 4. Sirkus

  Kan du pliiiiis prøve den grønne? Jeg har bestemt meg for å gi grønt en sjanse. Alt skrevet etter spørsmålet om du kan prøve den, er skrevet med usynlig skrift……..*host*

  • Karianne

   :lol:!!! Joda, skal prøve på den grønne, men anbefaler deg en liten tur inn til Solveig så får du se fine bilder av den der også! 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)