MAC So Rich So Pretty

Denne er bare helt utrolig nydelig, og det vanlige kameraet mitt greide ikke fange opp den utrolige gløden denne lakken har, derfor et mobilbilde i dag. Lakken er en LE i et samarbeid med designerne Alice+Olivia, tror ikke den kom til Norge, min er derfor kjøpt på ebay. Denne lakken er så utrolig fin at den nok kan være trafikkfarlig, dette er 2 lag over Seche Recondition (meget god base coat) 1 lag Barielle Manicure Extender og 1 lag Seche Vite tilslutt. Jeg har hatt den på i en uke og det er omtrent ikke noe slitasje å se.

MAC So Rich So Pretty

Ellers beklager jeg at det er så stille her, har hatt litt å gjøre på andre arenaer, men lakken strømmer fortsatt inn. Etter som jeg forstår på OPI Norge så tar de også inn OPI Swiss kolleksjonen, men jeg vet ikke om alle butikkene med OPI fører de. Isadora Graffiti Nails er nå også å finne på Lindex og Kicks for de som fremdeles leter. Chanel sin 509 Paradoxal begynner å bli utsolgt over det meste av landet. Chanel har mye spennende fremover også, de kommer bla. med en kolleksjon med khaki farger, men mange synes de fargene er lik andre som har kommet ut tidligere.

14 comments

 1. Line C

  Er det ingen steder på nett de selger grafittilakkene? Jeg har jo aldri tid til å jakte på sånt i butikker.. grrrr..

  • Karianne

   Nei, jeg vet ikke om noen steder. Men det går an å ringe til butikkene, og om de har be de sette dem av til deg, det må jeg av og til gjøre pga. helsa og det har vært null problem.

 2. beautybyshortylegs

  Wow… I honestly do not think Ive seen anything like that… Well ofcourse Ive seen nailpolishes like that.. but not REALLY like that.. there is something special with that one 🙂
  It has sort of a.. magic touch to it 😀

  Hugs

  • Karianne

   Yes, there something special about the glow I don’t have anything like it. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)