NOTD OPI Jade Is The New Black

First of all I have to say that I am happy and overwhelmed over the number of people who are participating in my giveaway! I love you guys, this is so fun! I’m still not 100% fit for fight, but I really needed a new manicure. Had to chop down my nails, they were not looking good and I’m not willing to work with patches etc. at this time. They will grow out again. I picked Jade Is The New Black for my mani, green polish always makes me happy! I even think this one is back-up worthy! I totally love it! This is 2 coats, the formula was perfect. I was planning to do a bit Konading but I got tired and I’m a bit sad that my new plates that I ordered early in february haven’t arrived yet.

Ikke 100% i form enda men neglene mine trengte sårt litt pleie og oppmerksomhet. Jeg har klipt og filt de helt korte igjen siden de ikke så helt bra ut etter sykehusopphold og mangel på pleie, de vokser kjapt nok ut igjen. Jeg valgte Jade Is The New Black siden grønn neglelakk hjelper mot alt, det er også en mulighet for at jeg trenger en back-up av denne. Jeg elsker fargen og den hadde perfekt konsistens, dette er 2 lag over Nail Envy og SV som top-coat. Hadde planlagt å bruke Konad, men siden jeg er litt snurt fordi jeg fremdeles venter på de nye platene jeg bestilte i begynnelsen av februarså lot jeg det være. Også var jeg egentlig litt for sliten. Men jeg er superfornøyd med resultatet. 😀 PS! Utrolig gøy at så mange har kommentert og deltar i giveaway’en!

31 comments

  • Karianne

   Grønt hjelper alltid, det er ikke uten grunn at grønne lakker tar opp 2 skuffer i Helmerene mine. 😀

 1. Diva Grotesque

  Ah. Hong Kong kolleksjonen var egentlig litt… Meh! Så utrlig mange gørrkjedelige kjipe farger, men akuratt denne er jo kjempefin.
  Mulig jeg er rar, men jeg synes negler uten Konad, hvertfall i så spreke farger er penest. Men har man en litt forsiktig farge, er jo konad gøy!

  • Karianne

   Hm, ja noen ganger Konad helt riktig, men kan også være helt feil og de var jo så blanke og fine. 😛

 2. Sirkus

  Det er sjukt, du kler jammen meg alt du lakker neglene med.
  Jeg har et par grønne, og jeg blir ikke fortrolige med de, jeg tror de er for lyse. Hm. Kanskje på tide å prøve de igjen?

 3. Sminkan

  Du har allid de snyggaste bilderna! Fantastiska! Och nu blev jag sugen på lacket trots att jag egentligen inte hade tänkt ens undera över det…

 4. Fieran

  Hi 🙂 I live in Oslo and was wondering how easy it is to get OPI nail polish here.. or do you just order yours online?

  • Karianne

   Sorry for the late answer, Kicks in Kongens gt 31 have OPI, but I order most of mine online. 🙂 (Transdesign.com)

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)