OPI Alice In Wonderland

Tim Burton har laget ny filmversjon av Alice In Wonderland, med blant annet Johnny Depp i rollen som Mad Hatter. OPI har laget en neglelakk-kolleksjon inspirert av denne filmen og fra i dag kan den kjøpes på Transdesign. OPI har som vanlig safet med to røde lakker, men de to glitterlakkene er helt fantastiske, jeg har  sett swatches og synes de er helt unike. Dette er en LE, det vil si at når det er tomt så er det tomt, så like greit å sikre seg disse først som sist. 😉

19 comments

 1. Maya

  Jeg prøver å finne Seche Restore etter å ha hørt mye bra om den, og fant ut du skrev noe om den i ett innlegg via google. Hvor får man tak i denne?

  • Karianne

   Jeg kjøpte min på Transdesign, gå inn på Treatments og velg så Seche i den øverste menyen, rull nedover siden og der er den. 🙂 Den fikser de vanskeligste og seigeste lakkene.

 2. Ane Kristine

  Flott å se at du er tilbake og blogger litt igjen!
  Bestilte mine i dag (kjøpte de ikke-røde i kolleksjonen) fra TD og gleder meg til de kommer 🙂 Fant og endelig ut av Flat-box rate shipping til Norge, har kastet mange penger ut av vinduet på å ikke ha sett dette før.
  Godt nytt år 🙂

  • Karianne

   Flat rate er supert! Jeg kjøpte glitterlakkene og en pakke med minilakker, rødt har aldri vært favoritt hos meg. 🙂

 3. ardaiel

  De røde lakkene var litt kjedelige, etter min mening men glitterlakkene er offisielt på ‘vil-ha’ listen min 😀

  • Karianne

   Jeg er enig i at de røde var kjedelige, glitterlakkene er “må ha” ja. 😉

  • Karianne

   Jeg kjøper mine på Transdesign (lenke i bloggrollen),ebay er også en mulighet i tillegg så finner du flere linker i bloggrollen min under kjøp neglelakk online. 🙂

 4. Emilie

  Det ville vært fint om du kunne forklare dette med Flat Rate Box på Transdesign, jeg forstod ikke helt greia med det der. Vurderer nemlig å kjøpe litt OPI fra dem og jeg lurte derfor om jeg vil spare penger med dette? Takk på forhånd : )

  • Karianne

   Hm, hva var det du ikke forsto? Jeg kan prøve å gjøre det litt mer forståelig. 😉 Om du skriver “Please use Small flat-rate box” i kommentarfeltet så kan du bestille opptil 9 lakker og slippe unna med $18 i frakt. Når du kommer til den siden hvor du må velge hvilken fraktmåte du vil ha så bare velg den billigste, Transdesign korrigerer senere den til $18. (small flat-rate er det absolutt billigste fraktmåten)

   Tollgrensa er 200 kr det vil si at du kan bestille lakker for ca. $34 for å komme under den. Legger du til $18 i frakt så havner du på ca. 295 nkr totalt. Her i Norge koster en OPI-lakk 165 kr, så det er klart at man sparer penger

   Håper dette var til hjelp.

 5. laquermanic

  Nei, denne kolleksjonen er ikke helt etter min smak. Det som er min smak, derimot, er China Glazes Up&Away, som er på vei til meg i posten. 🙂

 6. Emilie

  Når jeg går på check outen på transdesign så står det at det er en upålitelig kobling. Er det trygt for meg å bestille derfra?

 7. Emilie

  Oooog, blir det toll om det er shippingen som gjør at det blir over to hundre kroner, hvis alle neglelakkene er under tohundre tilsammen?

 8. Elecape

  Heisann 🙂

  Midt oppi en travel grunderhverdag er det supert komme inn her å få oppdatering på nye lanseringer.

  Liker bloggen din 🙂

  Siv-Rita
  Elecape

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)