Ozotic Pro 504 over OPI Suzi Skis in the Pyrenees

Måtte jo prøve ut en av de fantastiske duochrome lakkene, 504 var utrolig flott over OPI SSITP! Ellers så prøver jeg ut å ha noen rolige dager uten så mye må og bør og det fører jo til litt roligere dager her på bloggen også men jeg lover å komme sterkere tilbake. Har OPI Suedes, OPI Glow-Ink in the Dark, Del-Sol,OPI Damone Roberts 1968 og andre skjønnheter på vei eller i uprøvd haugen. Så det er litt å se frem til når jeg begynner med litt mere “må”. 😉

Ozotic Pro #504 over OPI SSITP
Ozotic Pro #504 over OPI SSITP

14 comments

  • Karianne

   Jeg har bestemt meg for å kjøpe mindre neglelakk og heller gå for de som er virkelig spesielle og fine. Det begynner jo å bli litt fullt i Helmer-skuffene, håper jeg greier det! 😆

 1. Solveig

  Å, så fiiiiiiiiin! Jeg tror jeg dør! 😀
  Urettferdig å friste oss sånn, disse er jo “umulige” å få tak i. 😛 😉

 2. C

  Var införskaffade du OPI Suedes redan nu? Trodde inte att de gick att beställa ännu?

  • Karianne

   Via en venninne i USA, men Transdesign har visst sagt at de kommer ganske straks. 🙂

 3. lucy

  This is so pretty. You have lovely nails. Your picture looks so much more purple than others I’ve seen. The rest look like blue steel, very dark. Is this the true color of the polish?

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)