NOTD Essie Starry Starry Night & Essie Matte About You

Når man er litt lei så er det fint at det finnes inspirasjonskilder, og en som påvirker de fleste av oss er Scrangie. Nydelig jente med knallbra blogg! Jeg har hundrevis av lakker men har i det siste gått og lurt på hvilken jeg skulle ta på nå, jeg svømmer i uprøvde lakker men noen ganger er det viktig å bruke favorittene igjen også.  Superfavoritten Essie Starry Starry Night ble plukket frem for å møte nykommeren Essie Matte About You, jeg har allerede sett den kombinasjonen hos nettopp Scrangie og visste at det ville få opp humøret, og gjett om den gjorde! Neglene mine ser nå ut som om de er kledt i mørkt jeans-stoff, utrolig kuul kombinasjon!

Essie Starry Starry Night & Essie Matte About You
Essie Starry Starry Night & Essie Matte About You

 Inspired by wonderful Scrangie! My nails looks like they are dressed in dark denim, love this combination! 😀

33 comments

 1. Shamini

  Fantastisk flott! Syns det så mer ut som en mer stilfull stjernehimmel.. virkelig noe å drømme seg bort i. SSN ble aldri noen stor favoritt hos meg, kanskje fordi jeg ikke klarer å bli fortrolig med glitterlakker, men dette gav meg virkelig lyst til å skaffe meg Matte About You og ta SSN frem igjen. 🙂

 2. Solveig

  Det var stilig! Jeg må få tak i MAU, altså. Men jeg gidder ikke å bestille noe ennå, tviler på at Ramadan gjør qatarske postmenn noe mer pålitelige. 😉

  • Karianne

   Huff, hva skulle jeg ha gjort uten det fine norske postvesenet? Så kjedelig at postgangen din er så ustabil!

   • Solveig

    Det har faktisk gått over all forventning til nå, men de har visst rotet bort TD-pakken min. Hvem som har feilen av postvesenet eller postansvarlige i firmaet skal jeg ikke si, men det er veldig irriterende. Det siste jeg hørte var at pakken var hentet fra postkontoret, men postansvarlige visste ikke hvor den var sendt. 😕

    De skulle visst fortsette å undersøke, men jeg tror ikke på julenissen heller. 😉

 3. Riggan

  Åhhh, nej där vaknade den där lilla lämmeln igen. Hmm, jag har hittills lyckats hålla mig fr nästan hela den matta trenden men ett MAU måste nog inhandlas

 4. Anita

  Utolig fint!

  Det er ikke mindre enn 4 MAU-flasker på vei hjem til meg nå. SSN har jeg jo ikke da, og det får jeg vel ikke heller. Men moro blir det lell. 😀

 5. pingvingunn

  Oioi, det var overraskende fint. Jeg har egentlig ikke falt sånn for den matte neglelakktrenden, men jeg merker at jeg er nysgjerrig. Mon tro hvor jeg finner en sånn matt overlakk.

 6. Lucy

  That is really gorgeous matted. Love the look. I have to buy Essie Matte resins topcoat. I unfortunately do not have Starry, Starry Night. BooHoo! I think it’s better to buy the Essie than all ofthe matte polish.

 7. silje

  Det ble skikkelig fint! Minner meg om når jeg gikk på videregående, for ja 10 år siden ca 😉 Da hadde jeg og en vennine kjøpt hver vår Matte Top Coat fra Dior (tro om den selges fortsatt…?), vi kosa oss med den og lagde mange kombinasjoner!

 8. Hanne

  Utrolig stilig!! Vet du av noen nettbutikker som selger Matte About You? Andre enn Ebay?

 9. Berit

  Du altså… Påvirket meg til å fantasere om neglelakk i andre farger enn lys rosa! Jeg har også blitt en sånn som går og ser på andres negler. Ikke noe spennende å melde her oppe, forresten, hehe. Har også endelig fått fjerna regionsperra på kortet og er klar for å bestille på Trans… Neida, går ikke fort her i gården! Hils da! Klem!:)

  • Karianne

   Haha, gleder meg til å høre hvilke lakker du ender opp med. 😉 Hils du også! Klem! 🙂

 10. ingis

  Hei! Første gang jeg kommenterer her, selv om jeg har vært fast leser en stund 😉 Jeg lurte på om du kanskje har noen neglelakkforslag til meg. Jeg leter etter den perfekte lyse neglelakk. En sånn lyserosa/beige, transparent en, som man legger på 1-2 lag uten å trenge å være så veldig nøye med påføringa, der resultatet er helt enkle utrolig freshe negler. Der man får sånn delikat fransk manikyr-følelse uten alt det styret med den hvite lakken osv. Hadde vært fint om du hadde noen tips 🙂

  • Karianne

   Hei! 😀

   Jeg må dessverre melde pass på den, jeg er utrolig dårlig på lyserosa/beige lakker siden jeg stort sett holder meg til fargesterke neglelakker selv. Men det er meget mulig at noen av de som leser her har noen favoritter de kan dele med deg? Ellers er jo nailgal en fin plass å sjekke ut forskjellige fargetoner. 🙂 http://nailgal.com/

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)