NOTD Nails Inc Belgrave Place

Jeg satt og kikket gjennom den nydelige bloggen til Nihrida her en dag og så et bilde som fikk hjertet til å slå litt hardere, på det nederste bildet i denne  posten har hun på seg en neglelakk jeg måtte ha. Det første jeg måtte gjøre var jo å spørre, og da jeg fant ut hvilken det var ble jeg litt redd for at jeg ikke skulle finne den, for jeg tror den er utgått og dukker dann og vann opp på ebay, men jeg var heldig og sikret meg skjønnheten. Den er enda mere indigo i RL enn på bildene mine og jeg gleder meg til å bruke den utover høsten.

Nails Inc Belgrave Place
Nails Inc Belgrave Place

 I was browsing Nihrida’s beautiful blog the other day when my eyes fell on the last picture in this post. I knew I had to have that polish, Nihrida told me it was Nails Inc Belgrave Place. ebay was the only place I could find it and I love it! 

My first Nails Inc
My first Nails Inc

20 comments

 1. Delirium

  wow.
  Da har jeg prøvd Essie Matte about you på ChG Caribbean Blue. Hun Essie leker ikke matt overlakk! Den lever opp til ryktet sitt og litt til. Jeg kommer neppe til å ha blanke negler særlig mye fremover!

   • Delirium

    Ja for den er en limited edition er den ikke? Og det vil ikke overraske meg om dette er noe jeg faktisk vil være i stand til å bruke opp! *gasp*

 2. ardaiel

  Den er virkelig nydelig. Det er typisk at det er de peneste lakkene som de slutter å selge.

  • Karianne

   Tusen takk! Jeg fikk skikkelig hjertebank av den da jeg så den hos Nihrida, det skjer sjeldnere og sjeldnere og jeg ble så lykkelig av å finne den. 😀

 3. nihrida

  OMG! this looks so gorgeous on your nails. I almost went crazy when I saw it: ”I need that polish” and then I realised i already have it. It doesn’t look nearly as good on me. :))

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)