JR NOTD Entity Blue Pearl

Jeg fikk en liten gjest da jeg satte meg ned ved bordet for å leke litt med neglelakken min i dag. 🙂 Hun er ikke alltid like interessert i å få lakke sine, men liker å se på når jeg driver med mine. I dag var hun klar for å prøve ut noe, mine forslag til forskjellige lakker ble blankt avslått. 😆 Da kom det, “mamma kan jeg få finne en selv?” Jeg sa at det kunne hun selvfølgelig, hun gikk rett til den ene skuffen med blå lakker, plukket ut Entity Blue Pearl og så seg ikke tilbake. Lakken ble påført mens The Climb med Miley Cyrus dundret rundt oss. Men min lille ga seg ikke før det ble tatt bilder og hun fikk holde lakken slik “dere voksne gjør”. Her er dagens jr. manikyr.

Entity Blue Pearl
Entity Blue Pearl

 

Entity Blue Pearl
Entity Blue Pearl

 My little one surprised me today by wanting to do her nails, it’s not always she’s in the mood for it, so I was trilled. She did not want any of the colors I suggested, but asked if she could find one by her self. She went straight for one of my blue drawers picked ENTITY Blue Pearl and never looked back. 😆 The polish came on while listening toThe Climb by Miley Cyrus. She was so happy with the final result. And of course she wanted pictures with the bottle in her hand. 😉

17 comments

 1. Morten

  Ikke min datter også…
  Hun har ihvertfall sine egne ideer, og stae vilje 😉

  Jada, artig at hun liker å pynte seg da. Det er vel helt naturlig og fint.

 2. Karianne

  Fnis, ikke lett å forbli upåvirket men det er ikke hver dag hun vil dette da. 🙂

  • Karianne

   Hehe, hun har noen dager hvor neglelakk ikke er så gøy, men hun strålte da hun var ferdig i går. 😆

   • Morten

    Hmmm… okæi da!
    Hvis jeg skal være ærlig så er det velsignet skjønt å få litt “pause” når begge jentene sitter på kjøkkenet og jente-nerder litt 😉

 3. Licota

  Så søte og fine negler – veldig lekker blåfarge også! Hvilken belysning bruker du når du tar bilder, forresten ?

 4. Ida og Alva

  Vi skjønner dette veldig godt og skal også ettehvert utvikle neglelakkmani!
  Hilsen to små kusiner med Suzi and the lifeguard på både hender og føtter (er det forresten ikke på tide at mamma får et litt større utvalg?:D)

  • Karianne

   Hehe, søtingene! Jeg skulle ha bodd nærmere slik at de kunne ha fått fråtset litt i glitterlakkene mine. Mamma må selvsagt utvide samlingen. :jepp: 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)