NOTD Illamasqua Hectic

Jeg elsker grønt i alle farger og jeg elsker litt uvanlige farger på neglene, med Illamasqua Hectic fikk jeg dette dekket. Hectic er en fin blanding av olivengrønt og militærgrønt, den minner meg faktisk om postens uniformer for 25 år siden. 😆 Illamasqua leverer neglelakk som er blank og superlett å legge og nå har jeg fire stykker i forskjellige grønntoner. Jeg tror jeg trenger flere, her er man garantert kvalitet. Ellers så driver jeg og vurderer å kutte lengden på neglene, jeg er ikke vant til denne lengden og føler meg bittelitt hemmet, også skriver jeg enda mere feil enn normalt. Jeg har allerede filt mye og må nok til igjen. Etter at jeg startet å bruke OPI sin Nail Envy så har neglene virkelig blitt sterkere.

Illamasqua Hectic
Illamasqua Hectic

 I love greens and odd colors and Illamasqua Hectic covers both. 😀 The quality is superb and makes me crave the whole collection. I love, love this brand! 

25 comments

 1. Sofia

  hej! tack för en jätteintressant blogg! 🙂 ska nästa vecka få hem mina första konad-produkter så då ska jag börja fixa och jag blir jätteinspirerad av din blogg! Nu tänkte jag bara fråga om OPI sin Nail Envy som du precis skrev om, fungerar den alltså? Mina naglar är inte direkt svaga men de spricker alltid på sidan och går av… 🙁

  • neglelakkmani

   Ja, for meg fungerer det veldig god, jeg har harde negler men de fliset seg litt på kantene. Jeg bruker den røde for dry and brittle nails.

   Så flott at du liker bloggen, sånt blir jeg glad av! 😀

 2. Ane Kristine

  Nydelig farge. Har ikke prøvd Illamasqua enda, men kjenner en liten bestilling ligge å lure 🙂
  Lurer på om jeg må prøve Nail Envy selv, hører mange får finere negler av denne. Bruker Orly Armor for tiden, får sterkere negler men de blir ikke lenger for de deler seg fortsatt…
  Nyt sommeren, det er utrolig deilig om dagen!

  • neglelakkmani

   Illamasqua er virkelig verdt pengene. Ja, jeg er nesten overrasket over hvor godt Nail Envy virker, jeg tør ikke prøve ut andre basecoats for tiden. Det er superdeilig med dette været! Ha det fint du også! 🙂

 3. Solveig

  Denne fargen var ikke akkurat min smak, men det er kanskje like greit. Har kanskje 30 lemmings allerede, så det trenger ikke bli noen flere på en stund. 😉

  • neglelakkmani

   Hehe, jeg skjønner at denne fargen ikke er for alle. Og det er som du sier veldig mye annet fint også. 😉

 4. Riggan

  Åhhh, jag vill också få mina Illamasqua snart, känner mig som ett otåligt barn, har väntat snart i 2 veckor 🙁

  Har även kapat mina naglar idag, vill ha dem som dina 😀

  • neglelakkmani

   Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, Riggan! 🙂 Du kommer til å bli så fornøyd!
   Det at du vil ha neglene som mine er et stort kompliment, jeg har såvidt begynt å få til filing og forming, jeg har virkelig vært dårlig på det før. 😀

  • neglelakkmani

   Jeg elsker den fargen! Og ser jeg en lakk i den fargen så må jeg ha den. 😆

 5. Karina

  Hei! Bruker du bare opi nail envy som basecoat? Ikke noe annet? Hvordan funker det i tilfellet? 🙂

  • neglelakkmani

   Ja, bruker kun Nail Envy, og den forsterker/herder neglene, jeg er superfornøyd.

 6. Karina

  En ting til, kan du anbefale en god neglelakkfjerner? De jeg bruker tar så utrolig lang tid..

 7. neglelakkmani

  Jeg bruker en som heter Patons, blå væske i gjennomsiktig plastflaske med rød kork, 15 kr på Cubus bla. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)