NOTD China Glaze Blue Island Iced Tea & Konad m51

I det siste har jeg vært fryktelig uinspirert på neglelakkfronten, jeg har hele tiden endt opp med grønne cremelakker. Men jeg har ikke mistet lysten til å handle neglelakk eller å se på bilder av det. 😉 Så plutselig i dag kom det et blaff av inspirasjon etter å ha kikket på Michelle sin nydelige multifargede Konadicure. Blått er jo favorittfargen min (tett fulgt av grønn) og jeg fikk lyst til å prøve å gradere et konadtrykk. Jeg brukte China Glaze sin nydelige Blue Island Iced Tea som base og Konad spesiallakk i hvitt, lyseblått og mørkeblått og plate m51.Inspirasjonen min var sjø og bølger.  Ble ganske så fornøyd med resultatet.

ChG Blue Island Iced Tea Konad m51
China Glaze Blue Island Iced Tea & m51

 I have been in a nailpolish rut lately, lovely  Michelle got me out of it. At least for today, I love her multicolored konadicure! I decided to try a gradation konadicure and used white, light blue and a darker blue special polish from Konad. I used China Glaze Blue Island Iced Tea for the base, and imageplate m 51, my plan was  create a feeling of waves and water for the summer. I an quite pleased with how it turned out. 😀

23 comments

 1. Mary

  I love that! I saw Michelle’s and I really want to try it. It looks difficult, but the way she explained it, I’m willing to try it 🙂

 2. michelle

  It’s totally utterly awesome!! And if you don’t mind, that will be my mani tonight as I was looking for something sparkly 😀

 3. Nitzan

  WOW! amazing color and great konad!
  I have this color too but i have not tried it yet.

  Lovely work!

 4. Riggan

  Hmm, jag har tvekat inför att börja med Konad tills jag såg Michelles Zuma-Konad igår och nu den när. Darn, jag som hoppades på att jag skulle “slippa” en nagellacksmani till 😉

  Du är verkligen otroligt duktig på detta och har bra öga för färgkombinationer

 5. Sara

  hei:) Kjempe fin blogg du har her! Mye spennede!:)
  Hvor bestiller du konad utstyret ditt?:)

  • neglelakkmani

   Takk, Sara! 🙂 Jeg handler alt mitt her: http://ocnailart.com/ Om du bruker koden: neglelakkmani så får du 20% rabatt og handler du over $20 er frakten gratis. De sender varene kjapt ut.

 6. Lucy

  That is a beautiful look. I love how you did the colors. I haven’t even used my Konad. You are fantastic with it. Beautiful nails.

 7. Hanne

  Så nydelige negler! Utrolig fine farger og lakken var skikkelig bra lagt! Synes det er kjempemorsomt med neglelakk, hvilke merker synes du er best? Har du prøvd Barry M sine neglelakker?

  Lurte også på hva dine absolutt favorittneglelakker er? 🙂

  • neglelakkmani

   Takk, Hanne! Sånn kvalitetsmessig så er nok Illamasqua en ener, når det gjelder farger så liker jeg China Glaze men de kan variere litt i kvalitet, OPI leverer jevn og god kvalitet hele tiden. Sånn enkeltlakker så er China Glaze Emerald Sparkle (den første versjonen) en absolutt favoritt, OPI’s Sea? I Told You!, OPI’s Greenwitch Village og forskjellige matte lakker. (Det er nesten umulig for meg å velge ut noen få :lol:) Jeg har et par BarryM lakker som jeg enda ikke har fått prøvd ut, men jeg har hørt mye fint om de og kommer nok til å utforske de mer.

   Om du spør meg om noen uker så har jeg muligens nye favoritter. 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)