Kicks Haul

Fredag var jeg en liten tur innom Kicks i Kongensgate 31 her i Oslo og jeg må bare benytte anledningen til å skryte av betjeningen der, servicen er enestående! Man blir rett og slett glad av å være der. De er veldig åpne for tilbakemeldinger fra oss som handler der, snakket litt med Area Manageren her i Norge, Tomas Lennberg og han kunne fortelle at Kicks snart åpner to butikker i Trondheim, en i Narvik og de jobber også med å komme seg enda mer nordover. Det er supert! La også inn et ønske om de matte OPI lakkene, og han var veldig positiv. Kicks har begynt å føre China Glaze i tillegg til OPI og de hadde inne lakker fra vårens Romantique-kolleksjon og den siste Kicks-kolleksjonen. Ellers har de lakker fra Make Up Store, de fleste “vanlige” merkene og også mye high-end merker. Jeg greide ikke å motstå og måtte handle inn litt.

Nail Envy,OPI Play 'til Midnight, MUS Paula,MUS Siw,MUS Britta, Isadora Pure Coral, Lumene Feeling Tricky, BeYu A pink foil and a lot of Depends
Nail Envy,OPI Play 'til Midnight, MUS Paula,MUS Siw,MUS Britta, Isadora Pure Coral, Lumene Feeling Tricky, BeYu A pink foil and a lot of Depends

Var også innom Vita og plukket med meg disse:

ISADORA Bugatti Blue & Brisk Yellow
ISADORA Bugatti Blue & Brisk Yellow
GOSH Golden Brown &Golden Bronze
GOSH Golden Brown &Golden Bronze

Been hauling at a great store in Norway, Kicks Kongensgate 31. (And some at a store called Vita)

15 comments

 1. Kristine

  Åh, brisk yellow var fiiiin , selv fikk jeg med meg lime fra Isadora her om dagen. En merkelig form for gul nesten uten grønt i det hele tatt, men fin for det 🙂

  Også var jeg inntil nå lykkelig uvitende om kicks i norge, men nå må jeg jo ta en tur idag 😀

   • Kristine

    Hihi, kommer nettopp derfra, og min slunkne lommebok tillot kun en lakk. Men den er til gjengjeld heeelt fantastisk! Det ble en china glaze cherish! Elsker den! Og takk for at du opplyste meg om Kicks!

    Hjertet mitt smelter hver gang jeg ser China Glaze eller OPI på ordentlig i en butikk 😉

    • Solveig

     Jeg skaffet meg også Cherish, i tillegg til Awaken og Harmony. For noen herlige lakker! 😀

    • Solveig

     Nei, unnskyld meg, det var Devotion, ikke Cherish. Men den kolleksjonen er herlig, altså! 😀

 2. Solveig

  Jeg må bare signere, Kicks er konge! Jeg var der i forrige uke og kjøpte et helt lass med OPI- og China Glaze-produkter, jeg er i himmelen. Jeg er helt forelsket i Romantique-kolleksjonen, FOR noen herlige farger! Så digg at de skal få butikker i Trondheim, da trenger jeg ikke reise helt til Oslo for å handle. 😀

  • neglelakkmani

   Er det ikke fint, det er jo endel Kicks butikker spredt rundt her på østlandet og på sørlandet, så jeg sa at de måtte få flere nordover. Da nevnte han Trondheim og Narvik. 🙂

   De er helt enestående der! 😀

 3. Tuli

  What a gorgeous haul ! These polishes look awesome and I love the colors you picked – can’t wait to see them on your pretty nails ! And about these Depend polishes – you buy it in your place or you have to order them ? they look very interesting.

  • neglelakkmani

   Thank you! 🙂 I have only seen Depend in stores here in scandinavia, it’s a swedish brand. They are interesting, the three blue ones in the middle are holos. 😀

 4. Alexlyndra

  Woho vilka härliga lack du fått hem! Här i Sverige hade vi 20% rea på alla nagellack på Kicks i lördags (vår nationaldag) men tusan att jag inte hade möjlighet att ta mig dit!

 5. Riggan

  Man skulle nästan kunna tro att du planerar en svensk-inspirerad manikyr med dina nya skyddslingar ;-D

  • neglelakkmani

   Hehe,ja jeg burde egentlig bare kjøre på med en søta-bror skittles?! 😀

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)