OPI

Fikk en flott pakke i posten med OPI produkter, helt fantastisk:

L-R: Isn't It Romantic?, I Pink I Love You,Feelin Hot-Hot-Hot!, DS ruby & Bronzed To Perfection
L-R: Isn't It Romantic?, I Pink I Love You,Feelin Hot-Hot-Hot!, DS ruby & Bronzed To Perfection
OPI Nail Envy, OPI Top Coat & OPI Drip Dry
OPI Nail Envy, OPI Top Coat & OPI Drip Dry

Med i pakken fulgte det også en fin forklaring på hvordan man lett kan lakkere selv, den deler jeg selvsagt med dere:

Fremgangsmåte for lakkering med OPI neglelakk

For et perfekt resultat følg denne fremgangsmåte:

1.       Rengjør negleplaten

2.       Påfør  OPI Chip Skip på neglen. Hvorfor bruke Chip Skip?  Chip Skip er et spesilaprodukt for å unngå at lakken flasser. Chip Skip regulerer pH verdien på den naturlige neglen, og gir et bedre festegrunnlag for lakk.

3.       Påfør 1 strøk med OPI Natural Nail Base Coat/negleforsterker  OPI har et stort utvalg av base coat/negleforsterkere, som gir den unike muligheten til å tilpasse den enkeltes behov.

4.       Lakker neglen med OPI neglelakk , husk at dekkende lakker krever 2 strøk.

5.       Påfør så 1 strøk med OPI Top Coat. OPI har flere Top Coats i sitt sortiment. Bl.a Rapidry top coat (hurtigtørkende) Designer Series Top Coat.

6.       1 min. etter at du er ferdig lakkert kan du dryppe 1-2 dråper  OPI Drip Dry (eller spray med Rapid Dry spray) på hver negl. Hvorfor? Drip Dry er hurtigtørkende dråper som gjennomherder lakken på 5.min. Inneholder vitamin E og jojoba som beroliger og gir fuktighet  til tørre neglebånd.

Etter dette var jeg veldig klar for å prøve ut de nye produktene, Nail Envy og Drip Dry er produkter jeg har hørt utrolig mye skryt om på MakeUpAlley og andre plasser, men har ikke fått prøvd de ut selv enda. Nail Envy kom som bestilt fordi jeg rett og slett har behov for en negleforsterker etter at jeg i en periode ikke har vært så snill med neglene, noen av de har begynt å flise seg opp. Nail Envy kan man bruke også uten farget lakk over og gir deg blanke fine negler. Drip Dry er jo egentlig genial, den virker hurtigtørkende samtidig som den fukter og behandler  og den blir ikke seig og ekkel etter at man har kommet halveis i flasken slik endel andre hurtigtørkende lakker blir. Jeg vet Scrangie har skrytt mye av nettopp denne og det har gjort meg nysgjerrig.

Så jeg valgte meg ut disse produktene:

OPI Nail Envy, OPI DS ruby, OPI Top Coat & OPI Drip Dry
OPI Nail Envy, OPI DS ruby, OPI Top Coat & OPI Drip Dry

Og som alltid når det er en liten stund siden jeg har brukt OPI så blir jeg satt ut over hvor samarbeidsvillig produktene er Nail Envy’en la seg blank og fin over neglen og jevnet også ut rillene man ofte har i naturlige negler. (Jeg har også endel sår i negleplaten etter å ha plukket av en glitterlakk, noe som er helt fy og som jeg aldri mer skal gjøre, heldigvis ble de også dekket.) OPI DS ruby gled på som smør, ikke noe drag i lakken og ikke la den seg slik at det ble ujevne områder. (Bald spots som man kaller det på MakeUpAlly, og som noen lakker gir deg) To lag holdt i massevis. La OPI Top Coat, ventet 1 min og avsluttet med 1-2 dråper Drip Dry på hver negl. Nå høres kanskje dette ut som mye arbeid, men sannheten er at jeg bruker mye lengre tid når jeg sitter der med lakker som dekker dårlig og som man må vente i evigheter mellom lagene for å slippe at det blir ujevnt, for ikke å snakke om produkter som nekter å fungere med andre merker. Dette tok rundt 10 min og de hurtigtørkende dråpene fungerte helt topp! På 15 min. har jeg negler som ser ut som rød silke og  en god følelse i meg pga. produkter som faktisk leverer.

Resultatet:

OPI DS ruby (bildet er ikke rettferdig fordi det viser ikke skikkelig dypden i rødfargen)
OPI DS ruby (bildet er ikke rettferdig fordi det viser ikke skikkelig dypden i rødfargen)
OPI selges i butikker over hele landet, her er den listen jeg har. (Ser at forhandlere av kosmetikk nord for Trondheim  trenger å skjerpe seg. 😉 )

Kicks, Kongens gate i Oslo

Kicks Jessheim

Kicks Arendal

Kicks Moss

Kicks Skien

Kicks Lørenskog

Artestina, Oslo

Make up Art , Kvadrat Sandnes

Cubus Jørpeland

Quality Spa Son,Son

Modern Design, Stavanger

H2 Hudpleie, Trondheim

I mars i år ble OPI kåret til Norges beste neglelakk, ikke helt ufortjent. Norsk importør er Nordicdesign.no

OPI Cosmo

 

 

 

 

 

 

63 comments

 1. Britt Åse

  Og – derr! oppdaget jeg en negldesigner i min egen by som selger OPI og hadde Drip dry-dråpene, som dermed er innkjøpt.
  Hmf – hun hadde mange farger. Og andre merker også…. Jøje meg!

  Bør jeg ta dråpetelleren ut av Drip dry-flasken og sette på den andre korken når jeg skal sette bort flaska, tror du?

  • neglelakkmani

   Haha, der er det nok lett å bli fristet! 😀

   Jeg var litt kjapp og kastet den opprinnelige korken, men i etterkant har jeg hørt at det var litt dumt siden den lett kan fordunste da. Så bruk den opprinnelige korken under oppbevaring er mitt råd.

   • Britt Åse

    Da gjør jeg det. Så effektivt det var med de dråpene, da!
    Nå sitter jeg atter en gang og er litt hypnotisert av mine egne, blanke, lekre negler 🙂
    Helg, og alt mulig…

    • neglelakkmani

     Hehe, jeg kan også sitte sånn. 😀 Ja, de dråpene er super.

 2. MsJoplin

  Heihei! Jeg ble inspirert av denne posten og stakk innom Kicks i forrige uke og kjøpte en mørk og en lys OPI-lakk, nail envy, top coat og drip dry. Ble VELDIG fornøyd i første runde (med den mørke), lakken holdt seg 100% fin i fire dager, da den begynte å skalle av *litt* på en negl. Hurra!

  Jeg bestemte meg da for å teste ut den lyse lakken, og den var jeg ikke så fornøyd med. Den ble påført i Spania under relativt varme forhold, så er mulig det gjorde utslaget.. Lakken ble nemlig veldig boblete her og der, selv om jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke. Vet du hvorfor slikt skjer? :S

  Har forsåvidt også blitt bitt av Konad-basillen din, så kjøpte starter kit og Coraline I, ble fornøyd og har nå bestilt flere plater og enda en farge. Hurra for rabatt! 😀

  • Karianne

   Så kuult! OPI er veldig bra! 😀

   Bobler kommer ofte under varme og fuktige forhold, om du sitter nær en vifte eller air conditon. Tipper det var noe av dette som gjorde utslaget hos deg. 😉

   Så gøy at du liker Konad!

 3. Kari

  Hei. Jeg er også en av de som har gjenoppdaget gleden ved å pynte meg med neglelakk. Liker bloggen din, synes det er veldig inspirerende å lese andres erfaringer, og ser du er flink til å følge opp innlegg. Så tenkte jeg skulle prøve meg med et spørsmål, selv om jeg ser at denne tråden er gammel.. Jeg opplever at neglelakken min har boblet seg etter at jeg etter noen dager la på top coat for andre gang for å bevare lakken. Men denne gangen en annen type top coat. Er litt usikker på om jeg brukte dior sin første gang, og trind andre gang. Har du noen erfaring med slike “bobler”??

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)