NOTD Wet’n Wild Sapphire Blue med Maybelline Matte Maker & m63

Om man ikke får kjøpt matt blå neglelakk så får man lage det selv. Jeg har jo den geniale Matte Maker fra Maybelline, om du ikke får tak i den så fungerer også Orly Matte Top veldig bra. Jeg la bare ett lag med Sapphire Blue fra Wet’n Wild, den er godt pigmentert og jeg tenkte at det var en fordel å ikke ha for tykt lag med bunnfarge siden jeg skulle bruke Konad til slutt. Maybelline sin Matte Maker er ikke akkurat hurtigtørkende og jeg ville ikke sitte halve natten og vente på at det skulle bli tørt nok til å stemple på. Jeg brukte lyseblå spesiallakk fra Konad og bildeplate m63. Har ikke lagt på top coat så det skal bli spennende å se hvor lenge trykkene sitter. Men jeg ble fornøyd med resultatet.

Wet'n Wild Sapphire Blue with Maybelline Matte Maker
Wet'n Wild Sapphire Blue with Maybelline Matte Maker

 

Special Polish from Konad & imageplate m63
Special Polish from Konad & imageplate m63

While I’m waiting for more matte nail polish to hit the marked I have to come up with something on my own. I used Maybelline Matte Maker but Orly Matte Top will work as well. This is only one coat with Wet’n Wild Sapphire Blue, the matte maker is not super fast-drying and my plan included Konad so I could not use a color that needed several coats. I didn’t want to use the whole night waiting for it to dry. For the stamps I used special polish from Konad and imageplate m63. I’m quite pleased with the result.

19 comments

 1. Nitzan

  Just perfect! the matte maker is sooooo great , really fits you.

  Loved your post as always 🙂

 2. Delirium~

  Du er bare først ute med det siste du 😀
  Jeg forsøkte å bestille coralinesettet i går med koden din, men så fikk jeg ikke til. Tror jeg må forsøke på nytt når jeg ikke er jetlaget ut av min stakkars hjerne…

  Og bare jeg får nok energi til å pakke ut av koffertene mine (jeg prioriterte å komme rett tilbake på jobb for å ha flere fridager til sommeren) skal vi se om ikke den Magiske Japan Feen har noe gøy til deg i posten! Noe gøy som ikke er matt i det hele tatt!

  • neglelakkmani

   Wiiii! 😀

   Det må være en helt forferdelig overgang å begynne å jobbe igjen med en gang, men må man så må man.

   • Delirium

    Jeg angrer noe veldig på min bestemmelse om å begynne å jobbe med en gang, ikke minst siden kroppen min som hevn har gitt meg halsbetennelse så jeg har en hals full av piggtråd i tillegg til jetlag. Hvis jeg reiser på sånn lang ferie igjen skal jeg smette inn et par dagers buffer hjemme helt klart.

    • neglelakkmani

     Det høres bedre ut for helsen, ja. Å dra til Japan kan sidestilles med månen for meg som må jobbe meg opp mot for hver dusj. Går det an å avbestille sånne sykdommer tror du? Jeg vurderer å reklamere på min, den er slett ikke noe gøy å ha. 🙁

    • Delirium

     Det kan hende de har noen fine reservedeler på Clas Olsson? Et nytt nervesystem i plast eller noe annet hendig?

     On topic om sykdom: Jeg har holdt meg fin og frisk hele ferien. Passet på å slenge meg ned på benk/cafe et al hver gang jeg ble sliten og har erfart det andre har sagt at masse gåing hjelper på sykdommen min pga utskillelse av kortison ved trim. Desverre umulig å vedlikeholde med en jobb, men er sykt takknemlig for at kroppen min oppførte seg mens den var på andre siden av jordkloden 😀

 3. Kathleen

  Oh holy COW, you are good at this! I absolutely love your photos. Keep up the great work and keep posting photos…I’m so jealous of your ability to choose colors and patterns that complement each other. Sweet!!!!

  K

 4. neglelakkmani

  The mani still holds on without chipping after a shower! Wow I’m a bit surprised, because the special polish has no top coat.

 5. Mari

  Så kjempeflott ut! Jeg fikk Konad Classic collection 2 til bursdag i dag 😀 Har allerede prøvd ut, og jeg er mildt sagt hekta allerede!

  • neglelakkmani

   Gratulerer! Det settet var også det første jeg kjøpte, det er så utrolig gøy! 🙂

 6. Organa

  Den ble fin! Jeg likte den både før og etter Konaderingen. Matte lakker er herlige, jeg har Fuggen Ugly i dag. Uten å være mann i det hele tatt, såh!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)