NOTD OPI Hey! Get In Lime!

Heisann! God påske til dere som har startet ferien! Min påske startet med 16 nye neglelakker i posten på lørdag. (Bilde av det kommer nok i en senere post) Etter å ha sett mange bilder på nett så har jeg slått fra meg ønsket om MAC sin Peppermint Patti, jeg fant ut at jeg likte bedre fargen på OPI sin Hey! Get in Lime! og da mange skrev at Peppermint Patti var ekkel å legge så var valget enkelt. Så da starter jeg påsken med den og er veldig fornøyd med det. 🙂 For de som fortsatt ønsker seg MAC Peppermint Patti så er visst 15. april datoen her i Norge.

OPI Hey! Get In Lime!
OPI Hey! Get In Lime!

I have decided not to get MAC Peppermint Patti,  I liked OPI’s Hey! Get In Lime! better. For those who wants MAC PP the releasedate in Norway is April 15. This is three coats of HGiL, a bit streaky in the two first coats.

11 comments

 1. Jinnzor

  That looks fantastic on you. I have it somewhere (swapped for it), but I’ve never worn it! BUT FIRST I NEED TO WEAR THE ONES I GOT IN THE MAIL TODAY FROM YOU! WOOOOOOOT. Thank you so much 😀

  • neglelakkmani

   Hm, det er faktisk litt mørkere enn bildet viser, siden lyset visker fargen ut litt.

 2. Neglelakk og meg

  Denne var kul (det synes faktisk jeg og som egentlig ikke er noen fan av grønne lakker)

  Må og få gi beskjed om at bloggen din er kjempefin, jeg er innom den hver dag!!!!!

 3. Marianne

  Så flotte bilder! Som alltid 🙂
  Jeg elsker den fargen selv. Den er en stayer i vår/sommer altså. Kanksje jeg ikke burde kjøpe den Mac saken alikevel? Siden den er “æsjete” å ta på?

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)