OPI Breathe Life

Kryss i taket, jeg har på meg en “sheer” -neglelakk. Det er altså en neglelakk som er en smule gjennomsiktig. Normalt er ikke det en lakk som jeg faller for, men hele konseptet med denne lakken tiltrakk meg. Dette er altså en lakk som OPI har laget spesielt for å skape oppmerksomhet rundt lungekreft, for å vise støtte og for å markere at de har donert penger til kampen mot lungekreft. Så denne lakken måtte jeg bare ha. Den er har en lys sølvaktig farge med blått skimmer, kameraet mitt (og lysforholdene) greide ikke å fange opp hvor nydelig den er, heller ikke så godt det blå skimmeret. Scrangie har fått det til, jeg måtte bare ta et bilde av kosten slik at dere kanskje får et inntrykk av hvor fint det glitrer. Nydelig!

Jeg vil også ønske Delirium god tur til Japan i dag, du kommer til å bli en nydelig frue! Lykke til på turen og med bryllupet! ♥

OPI Breathe Life
OPI Breathe Life

 

OPI Breathe Life close-up
OPI Breathe Life close-up

 OPI Breathe Life, my picture couldn’t capture the beauty of this nail polish, Scrangie did. I had to take a close-up of the brush to show you the beautiful blue shimmer. It’s an silvery-blue polish  OPI has made to raise awareness of the fight against lung cancer. I’m not usually a big fan of sheers, but I had to have this one.

9 comments

 1. Ithilme

  Jeg elsker sånne type lakker. Jeg har en liknende, blank lakk fra IsaDora som jeg elsker. Børstene på IsaDora-lakker er ekstra tykke og kjempegode å legge på. Likte den fargen på den OPI-lakken veldig 🙂

  • neglelakkmani

   Jeg må innrømme at det er ikke den fargen jeg liker best på meg selv, men heldigvis er folk forskjellige. I tillegg så oppdaget jeg at teknikken min på å legge lyse neglelakker nok ikke er den beste. Men det er en nydelig lakk, og et godt formål. 😀

 2. Ane Kristine

  Nydelig! Liker fargen samt at jeg har en bestefar som har hatt lungekreft og hyggelig å støtte en god sak mens jeg får min fiks 🙂 Hvor fikk du tak i denne lakken?, har lett etter den lenge men ikke funnet.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)