Livstegn!

Vil bare beklage så mye at jeg har vært fraværende noen dager! Jeg har en kropp som ikke alltid er like grei med meg, denne gangen har den vært ekstra vrang og jeg måtte bruke noe dager bare på å komme meg. Nå virker det som om det er på vei til å dempe seg litt igjen, så da skal jeg være flinkere å poste. Og i dag fikk jeg tatt bilder av China Glaze sin Watermelon Rind i dagslys, dog overskyet, men resultatet ble bedre. Men jeg må påpeke at den har en skarpere grønnfarge i seg i RL. Har tatt litt av lengden på neglene igjen og var kanskje litt for ivrig i tjenesten, så ringfinger-neglen ble veldig kort. (Ikke kan jeg bruke høyrehånden heller for der har jeg et stort brannsår på pekefingern. Jeg vet at det er fredag 13. i dag, men jeg har vært uheldig i en uke nå. :sukk:)  Dette er til Delirium, korte negler med 3 lag Watermelon Rind. Jeg kunne nok ha kommet meg unna med 2 lag men jeg ville ha den helt dekkende.

China Glaze Watermelon Rind
China Glaze Watermelon Rind

 Den beholder favoritt-stempelet i denne kolleksjonen. Tett fulgt av Orange Marmalade og Grape Juice. 🙂

Sorry for the slow posting lately, I’ve been a bit under the weather but  I am feeling better now. Got a pic of Watermelon Rind in daylight, not sun, but it was better than the one under artificial light. It’s my favourite from Summer Days!

19 comments

 1. Shamini

  Så godt å se at det er liv i deg, og at du har det bra tross alt. Begynte å bli bekymra når det ikke skjedde noe i bloggen din! Håper kroppen din begynner å oppføre seg pent snart, og at du føler deg bedre. 🙂 *klem*

  Watermelon Rind gav forøvrig ikke mindre lyst på kolleksjonen, men jeg har jo innført midlertidig kjøpestopp! *sukk*

  • neglelakkmani

   Urk, ja det har vært en tøff periode nå. Håper det bedrer seg nå utover våren, og takk.

   Kjøpestopp er litt sukk, ja. Men du kan jo vente til den andre sommerkolleksjonen deres kommer og se om det er noen du vil ha derfra også? 😉 Jeg er litt usikker på om jeg vil ha noen fra den.

 2. Kame

  Nok en flott farge! Jeg lengter etter sommeren når jeg ser neglene dine.

  Jeg tror egentlig at det er like mye neglene dine jeg ønsker meg, som fargen på dem. Jeg må nok handle inn sånne neglebåndskremer og bli litt flinkere til å smøre inn hendene mine..

  • neglelakkmani

   Du er søt da! Men litt fuktighet og olje hjelper alltid. 🙂

   Ja, hvor er den sommeren? :klar som et egg:

 3. Delirium

  Oh – tusen takk! Jeg liker den selvsagt like mye som jeg trodde, og den blir forhåpentligvis min (hvis ikke jeg handler så mye i Japan at visakortet mitt må på sykehus når jeg kommer hjem igjen).

  Ellers har jeg brutt no-buy’en min. Så vidt. Jeg oppdaget at OPI har en lakk som heter “met on the internet”. Og det var jo sånn jeg møtte Mannen! Så selv om den er hothot rosa må jeg bare ha den til bryllupet! Den kræsjer med alt, men jeg kan ha den på tærne som skal være nedi skoene… Så nå må den bare skynde seg hit til meg siden jeg reiser om 17 dager.

  Og forresten. Skal på MAC på mandag og sikre meg en on the prowl. Hvis du er dårlig skal jeg handle en for deg også? Så kan vi gjøre den tingen vi gjør med penger og sånt?

 4. neglelakkmani

  Så nydelig med den neglelakken! Den må du bruke hver bryllupsdag livet ut! <3

  Tusen takk for tilbudet om shoppinghjelp, men jeg fikk hjemmelaget klippekort til bursdagen min hvor et av klippene var å sende mannen ut etter MAC, så jeg benytter meg av det. 😀 (Han har fri den dagen også) Jeg tror forresten jeg må ha alle lakkene. :host:

 5. Delirium

  Det er vel bare “folk som oss” som synes det er genuint romantisk med tanken om å bruke samme lakk hver bryllupsdag 🙂

  Så bra klippekort du fikk til bursdagen din! Jeg skal ha vestral white og on the prowl. Den rosa er visst så godt som klin lik indi-a-mood for love som jeg allerede har. Så da får jeg klare meg uten, og heller kjøpe en leppestift eller noe 😀

 6. Marianne

  Der var jenta igjen jo! Godt å ha deg “tilbake”, er jo fast innom siden din for å se om du vifter med nye fristelser 😉 Håper kroppen behandler deg penere i dagene som kommer.

  Til fargen: Den er nydelig. Og det er neglene dine også. I want 🙂

 7. neglelakkmani

  Hei, Marianne! Takk for det, jeg har jo en haug med fristelser som jeg gjerne vil dele. Får ta det pent og pyntelig fremover så går det nok bra. Og dere er snille og søte som ikke disser de kort-korte neglene mine. ♥

 8. Marianne

  Dine korte negler er perfekte. I -min- verden SKAL neglene være korte og velstelte. Jeg synes lange negler med f.eks fransk manikyr er litt…hehe….90-talls 🙂 Men det er min mening, og heldigvis lever vi i en verden hvor det er rom for mangfold og forskjeller innen “mote og beauty” 🙂

 9. Delirium

  Mine negler er akkurat like korte som dine for tiden. Jeg ble lei av å file dem i fasong og lengde nemlig så da bare klipper jeg langt ned og slenger på litt lakk! 😀

  • neglelakkmani

   Akkurat slik gjør jeg det også. Det gikk ikke så bra med de ambisjonene jeg hadde ang. filing. 😆

 10. Delirium

  For meg var det flere grunner:
  1) Utrolig kjedelig
  2) Den lille kanten som man må fjerne etter man har filt
  3) Neglene mine begynte å splitte seg av det
  4) Nevnte jeg kjedelig?

  😆

 11. Ane Kristine

  Denne fikk jeg i posten på lørdag (sammen med de 5 andre) og den gikk til topps på min favorittliste med en gang!! Jeg skal ha den på meg til imorgen, da er det grønt hele veien…
  Jeg skal ha 4 selv (denne, Grape Juice, Orange Marmalade and Cherry Pie). De to siste ble litt for rosa til meg og sjenkes min mor i bursdagsgave 🙂
  Topp at du er tilbake, og må si at bildene dine er veldig bra! Hvis du kan en gang hadde en post med hvordan du får så fine bilder vært moro!

  • neglelakkmani

   Takk for skryt, Ane Kristine! Hmm.. Jeg gjør egentlig ikke så mye spesielt når jeg tar bilder, bruker et Olympus SP-500uz kamera, varierer mellom å bruke makro og ikke. Bruker sjelden eller aldri blitz. Nå har jeg kjøpt meg to OTT-Light lamper for å få mest mulig realistisk fargegjengivelse når jeg tar bilder på kvelden. Og den eneste redigering jeg gjør med bildene er å croppe de og legge på vannmerke.

   • Ane Kristine

    Er nok en sånn lampe jeg og trenger, riktige bilder om vinteren her i Norge er vanskelig – derfor tar jeg sjeldent bilder hvis jeg ikke får dagsalys, det blir jo ikke riktig!
    Hvor han du kjøpt den?
    Skal legge ut bilde av ChG Watermelon Rind senere i dag, håper på at solen ikke har gjemt seg til jeg kommer hjem fra jobb. Den er helt utrolig nydelig!

 12. neglelakkmani

  Ja, WR en knallfin! Jeg kjøpte mine lamper på nett, men de selger de ofte i sånne symaskin/håndarbeidsforretninger.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)