NOTD China Glaze Orange Marmalade

Det er en stund siden jeg fikk Summer Days kolleksjonen i posten og jeg har hele tiden tenkt på at jeg må prøve de ut snart. Samtidig så har det jo vært bilder overalt og folk er kanskje mettet? Orange Marmalade er uansett veldig fin og er pakket full av skimmer som gir den en utrolig dybde i fargen Jeg trodde at Grape Juice (lilla) og Watermelon Rind (grønn) skulle bli favorittene mine i denne kolleksjonen men nå tror jeg iallefall at Orange Marmalade har gått forbi Grape Juice. Jeg mener fortsatt at dette er sommerens mest fargerike og vellykkede kolleksjon. (Med forbehold om det kommer flere kolleksjoner og ja, jeg har sett de siste fra Zoya) Men at noe holder på å skje med farge-preferansene mine er helt sikkert. (Tar tempen)

China Glaze Orange Marmalade
China Glaze Orange Marmalade
Orange Marmalade
Orange Marmalade

Orange Marmalade surprised me with it’s beauty. I was convinced that Watermelon Rind and Grape Juice would be my favourites of the Summer Days collection but I must admit that Orange Marmalade has replaced Grape Juice. Summer Days are still my total favourite of the collections for this summer. (Yes, I have seen the pictures/dots from Zoya 😉 ) I don’t know why I’m lemming all this bright colors (pink, orange, yellow) and pastels, it’s like a whole new world. But I still love  my blue and green polishes.

14 comments

 1. Lina-ELvira

  Jättefint! Jag tror nog att Orange Marmalade kommer att bli ett av mina favorit-lack 🙂 Men det skavde av jättesnabbt men det berodde nog mer på mina naglar..

 2. Delirium

  Den ser jo faktisk ut som marmelade! 😀

  Jeg er ikke mettet på bilder. Mest fordi jeg ikke har den selv enda, og ikke får kjøpe før jeg kommer hjem fra ferie… Og også fordi du har korte negler som meg, og lakkene ser ofte litt annerledes ut da!

  (Kan også leses som: gi meg Watermelon Rind please)

  • neglelakkmani

   Ja, den ser faktisk ut som marmelade eller appelsindrops?

   Formen er helt elendig for tiden, har vært sengeliggende i hele dag, men når det kommer noen krefter så kan jeg prøve ut WR. 🙂

   • Delirium~

    Ja, jeg lurte på om du var litt sjaber siden det (for deg) gikk en stund før du svarte på kommentarer. Håper du får hvilt bra og at du ikke kjeder deg mens du hviler 😀

    Jeg ser frem til WR, men er tålmodig som bare det!

 3. Shamini

  Det første jeg tenkte når jeg så bildene dine var faktisk: “Mmm, nam!”. Kjempeflott farge, og den gav meg ikke akkurat mindre lyst på sommerkolleksjonen. Kanskje jeg må gå til anskaffelse av den, jeg også? 🙂

 4. Sminkan

  Ser otroligt fint ut! Jag beställde bara ett ur den här kollektionen. Watermelon Rind. Men jag har Orange Pacific från en tidigare kollektion att ta till om jag får panik och vill ha orangeglitter… 😀

  • neglelakkmani

   Watermelon Rind er topplakken i denne kolleksjonen da, så om man skulle bare ha en, så måtte det jo bli den. :)Orange Pacific er også veldig fin.

 5. Kame

  Den orange er jo jeg også kan bruke i sommer, jeg som ellers ikke klarer å bruke så mye farger. Og, iallefall på tærne!

  Gratulerer med dagen, snuppelupp! Håper du får litt bedre form og mer overskudd snart.

 6. Jinnzor

  I just got mine the other day, and I found myself falling in love with Cherry Pie. I wasn’t really expecting that either. This collection is so gorgeous!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)