Depend nailpolish #150

Se rød glitterlakk med regnbuefargede hjerter! Mannen kjøpte med seg en haug Depend neglelakk til meg i dag, og jeg ble så glad og overrasket over denne. Sånn ved første øyekast så det bare ut som det var en helt vanlig glitterneglelakk men så begynte det å gnistre i regnbuefarger i den og da måtte jeg kikke bedre etter og godt gjemt inne i alt det røde glitteret lå det tett i tett med bittesmå hjerter! Så utrolig søt! (Jeg er  lett å glede, gi meg noe som glitrer og jeg blir lykkelig! 😆 ) Og så uvanlig å finne i Norge! Om du vil ha den selger Cubus to lakker for 39 kr nå. Litt fisking etter hjerter må til, men det er det verdt.

Depend #150
Depend #150
På neglehjul
På neglehjul

Found this Depend nailpolish at a store today. Looked like a plain red glitter polish, but at a closer look I could se tiny rainbow hearts! So cute! Love finding nail polish out of the ordernary here in Norway! WIN!

17 comments

 1. Shamini

  Jeg har den røde glitterlakken fra Depend med hjerter, du vet.. glitter, farger, fiiiine.. osv. – men jeg liker den overhodet ikke. Ikke i det hele tatt. Tror det er den av Depend-lakkene jeg liker aller minst, for endel av de andre liker jeg virkelig godt.

  Håper ellers du har en kjempeflott tirsdag, med din snille mann. 🙂

  • neglelakkmani

   Hva var det du ikke likte? For meg virket den veldig lik i konsistens som de andre lakkene jeg har med hjerter i, litt tykkere i konsistensen enn normal lakk, men alt går med litt godvilje. Den er sikkert enda finere lagt over en farget lakk da. Og takk, det samme! 🙂

   • Shamini

    Nei, jeg vet ikke, kan hende det bare var at forhåpningene mine var høye til den – og så la den liksom igjen så LITE glitter. *skuffa*

 2. Minahan

  De holografiska hjärtorna ser jätte snygga ut! Jag tycker om din blog och förstår nästan allt (jag talar inte norska men endast svenska) 🙂

  • neglelakkmani

   Minahan! Så fint å se deg her! 😀 Ja, de hjertene er veldig snygga/fine. Den holografiske effekten er veldig synlig i RL.

 3. Delirium

  *hviske tips*
  HK by MAC kommer i butikken 16. mars, jeg var inne og spurte i dag. Håper ikke alle “on the prowl” forsvinner før jeg er ferdig på jobb den dagen!

   • neglelakkmani

    Kanskje jeg må plassere ut mannen i sovepose for å sikre oss? 😆 Han har jo tatt det store spranget det er å kjøpe neglelakk for en mann.

   • Delirium~

    Jeg tror og håper egentlig ikke hypen er så stor i Norge. På den annen side er det Hello Kitty og folk har en tendens til å ta litt av der (som meg, ta litt av…). Og så er jeg spent på hvor mange av hver item MAC her har fått siden Norge ikke akkurat er høyest prioriterte landet når det slippes kolleksjoner –

    Hvis Mannen din ligger i sovepose får han kjøpe med en for meg også synes jeg 😆

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)