NOTD OPI Valentines UK Exclusive, I Pink I Love You

Jeg må innrømme at jeg ga etter tilslutt og kjøpte meg to av disse. Glitterlakker er ganske så uimotståelige og når de i tillegg er lettest å få tak i Europa så måtte jeg slå til. (Jeg har enda en på vei) Og da jeg pakket de ut i dag så må jeg si at jeg ikke angrer OPI sin I PinkI Love You er en fuchsia-farget lakk tettpakket med pastellfarget regnbueglitter, det er så fint på neglen at jeg blir litt satt ut hver gang blikket finner de og jeg som egentlig ikke har rosa som favoritt engang!  Selvsagt er en sånn skjønnhet vanskelig å fange på bilde så det blir et lite bilderas her så dere kan danne dere et bilde. OPI vi vil ha mer glitterlakker! 

Jeg har fått forespørsel om jeg kan skrive litt på engelsk her, siden jeg har ME så sliter jeg noen dager med å finne ord på norsk og har derfor vært litt usikker på dette, men nå har jeg altså bestemt meg for å kaste alle hemninger og føye til noen ord på engelsk for de som kikker innom fra det store utland. 🙂

Men først bilderaset, bildene er tatt under OTT-Light lys og det gjorde stor forskjell, i vanlig lampelys ble lakken ferskenfarget!!:

OPI I Pink I Love You & Be Mine, You're Fine
OPI I Pink I Love You & Be Mine, You're Fine
OPI I Pink I Love You
OPI I Pink I Love You
Where's the glitter? o_O
Where's the glitter? o_O
Here it is! ;)
Here it is! 😉

Ok, so as a favour to my foreign readers I’ll add some words in English. I have CFS and sometimes I forget words even in my own language but I’ll give it a try. Be gentle with me please! 🙂

OPI I Pink I Love You are a wonderful nail polish packed with glitter, it has a pastel colored rainbow-glitter in a fuchsia base color. It is opaque in 2 layers and has a wonderful sparkle. Glitter nail polish is hard to capture in a photo, that is the reason why I have more than one picture this time. It’s taken under a OTT-Light lamp, when I tried to capture it under a normal lamp the color turned peach! (ouch!)

It is truly sad that OPI only release this collection in Europa and Japan. Spread the love, OPI!

19 comments

  • neglelakkmani

   Ja, ikke sant! Den sitter godt også, jeg har enda ikke hatt hjerte til å fjerne den (ny rekord) og den har enda ikke fått hakk eller fliset av. En favoritt!

 1. Kine

  Nydelig!! Må ha må ha! Denne kommer altså ikke i Norge? Fant den kun en plass på ebay, hvor fikk du den fra? Evt. link..?:)

  • neglelakkmani

   Jeg er ikke sikker på om Kicks har denne, og jeg fant den også bare en plass på ebay så det er nok samme sted. 😉

 2. Kine

  Nå har jeg fått kjøpt den i pink i love you!! Håper den er like fin på meg som den ser ut på bildene!:)

 3. Karianne

  Denne kjøpte jeg på ebay, for ett år siden. Tror den er litt vaskelig å få tak i nå, den var laget for Japan og UK.

  Ellers får du jo kjøpt OPI på Kicks, ebay og nettbutikker i utlandet.

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)