Maybelline Electric Apple

Enda en lakk  som er utgått, men som fremdeles finnes på ebay. Jeg fikk min i en “lot” på 5 lakker som jeg bød på siden jeg så at det var en grønn, lilla og lyseblå lakk der, men bildet var så dårlig at jeg ikke så de helt godt. Jeg vet ikke fra hvilket år den er, men jeg har googlet og funnet ut at den antakeligvis var en “UK only”-lakk. Nydelig farge er det uansett! 🙂

Maybelline Electric Apple
Maybelline Electric Apple

13 comments

 1. Kine

  Stilig farge!:) Et spørsmål om konad, bruker du andre enn de special nail polish lakkene til stemplene? Kan jeg bruke china glaze til dette?

  • neglelakkmani

   Ja, jeg bruker flere andre merker China Glaze er et av de, Sally Hansen sine chrome lakker er også fine, jeg vet at noen også har brukt både Nubar og OPI også. 🙂

 2. Delirium~

  Vennene mine overrasket meg med utdrikningslag i går (fine vennene), og jeg brukte mye tid på å være 1) glad for at jeg gadd skifte ut av en chipped orange manikyr på fredag kveld og 2)være litt bummed fordi neglene mine ikke matchet det de bestemte at jeg skulle ha på meg, samt at jeg bare var ok fornøyd med neglene!

  Vennene på sin side var imponert over at jeg trass i av at de overrasket meg hadde det de så på som perfekte negler 🙂

  Naglelakk-skadet? Hvem? Jeg?
  *le masse*

  (The manicure in question http://flickr.com/photos/idsartha/3299793187/ )

  Sorry for å kuppe kommentarfeltet, måtte bare dele!

  • neglelakkmani

   Hoho! :ler med: Ja, man blir kanskje litt småskadet? Og du kupper ikke kommentafeltet, jeg liker at det blir brukt til sånne historier også! Så koselig med overraskende utdrikningslag! Håper du slapp å stå på Karl Johan og gjøre dumme ting! 😆

   Jeg tror man blir mer og mer pirkete selv og ser feil der andre ser en perfekt manikyr. Men de har kanskje ikke sett hele læringskurven. Jeg så på bilder fra i sommer, da bodde det ikke noe “gap” hjemme hos meg. 😉 Men jeg så ikke så mye feil i den manikyren din altså.

 3. Delirium~

  Jeg slapp å stå på Karl Johan! De kjenner meg og de holdt seg til å overpynte meg for stedene vi var og putte slør i håret mitt. Alt var bare utrolig koselig og fint.

  Problemet med manikyren er mest at jeg ikke liker fargen så godt. Den har et gullskjær i seg som ikke er spesielt kledelig på meg. Jeg vurderte å gi bort neglelakken faktisk – men nå kan jeg jo ikke det! Nå har den jo sentimentalverdi 😀

  Har forresten lagt merke til at du har blitt proffere på lakklegging. Og har lagt merke til det samme på meg selv. Samt at jeg selvsagt har sluttet å ta neglelakkbilder i ufokus! *hihi*

 4. neglelakkmani

  Hehe, ja de er håp for alle. I går satt jeg og så på bilder i fra i høst, der var det mye tørr hud og ikke fullt så pene neglebånd, det går fremover. 😉

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)