Blogloving, Google Reader etc.

Follow my blog with bloglovin´  ja jeg har altså lagt til endel knapper på siden her slik at det skal være enklere å følge med i en bloggfeeder som passer deg. Om du velger  Subscribe in a reader så får du flere valg, slik at det blir lett for deg å finne  “din” foretrukne måte å bli oppdatert på. Selv bruker jeg bloglovin’ og Google Reader. Det gjør det veldig enkelt å bli oppdatert på favorittene sine. Så hvorfor ikke legge min til nå? 😉 Anbefaler deg også å plukke med de fleste i linkelisten min. Der er det mange flinke bloggere! Å samle favorittblogger på denne måten er genial, du får en enkel og fin oversikt med alle nye innlegg. Det blir slutt på måfå lesing for å se om noen har oppdatert eller ei, leseren forteller deg det. 🙂

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)