NOTD Jessica Bikini Blue/MUS Satu

En skikkelig pastellblå creme neglelakk som jeg kjøpte i fjor sommer, jeg falt for den fordi den hadde den klare lyseblå fargen, den går ikke over i mot turkis/grønt slik enkelte lyseblå gjør. Jeg har ikke prøvd den før siden høsten ofte blir full av mørkere farger, men nå føler jeg stadig et behov for lettere og lysere farger. Tror denne også vil bli fin med konadtrykk. Jeg valgte denne som en base for å prøv ut en lakk i fra Make Up Store, Satu. Den går mer i turkis og er en transparent shimmer-lakk og egner seg nok mest til “layering”. Konklusjonen er nok at jeg liker Bikini Blue best helt på egenhånd, men det er alltid gøy å prøve ut nye kombinasjoner, noen ganger kan det jo bli vellykket. Bikini Blue har jeg kjøpt på Beverly Beaute og Satu hos Kicks i Oslo.

Jessica Bikini Blue
Jessica Bikini Blue

Bikini Blue i 2 lag og var helt fin å legge.

Jessica Bikini Blue med Make Up Store Satu
Jessica Bikini Blue med Make Up Store Satu

Med Satu så ble Bikini Blue forvandlet til en shimmerlakk. Hmm.. det blir kanskje fint som pedikyr til sommeren? 🙂

13 comments

 1. neglelakkmani

  Ja, det kan selvsagt ha noe med skjermen å gjøre, her hos meg er fargen iallefall riktig.

  Ja, nå var bildene dine veldig mye bedre, fin lakk også! 🙂

 2. Delirium~

  Jeg har fått kamerastativ hos Mannen som helt av seg selv faktisk mente jeg burde ta bedre bilder av hobbyen min 😀 Som ettertanke kom han på at det jo er genialt å ha tripod’en med på bryllupsreisen i Japan sånn at vi kan ta bilder av oss selv uten å plage andre hele tiden! *hihi*

  (og DET kommer til å bli utfordring. Over 3 uker, uten en eneste neglelakk!)

 3. neglelakkmani

  Fin mann! Og jeg håper på å få se noen bilder av dere!:D

  Du må kjøpe neglelakk i Japan! Du kan ta med i kofferten vel? Eller skal du ikke bruke noen da? :forstår ikke:

 4. Suz

  Jeg hadde en gang en lyseblå lakk som den du viser her. Den havnet på tærne flere somre på rad. Den eneste neglelakken jeg noen gang har brukt opp. Takk for tips!

  Og så er det så utrolig gøy å se på trafikkfeeden din. :hyper:

 5. Delirium~

  Jeg skal kjøpe masse neglelakk i Japan! Bla sånn gradient liquid hvis jeg finner det. Og Japan exlusives og sånt. Men vi skal være borte i tre uker og alt i Japan er så trangt og lite (samt at vi skal reise en del rundt) at jeg kom frem til at logisk del av restriksjoner på hva jeg kan få ta med er neglelakker og neglelakkfjerner.

  Men tenk så moro det blir når jeg kommer hjem igjen!

  Og bildemessig har jeg planer om å poste jevnlig på flickr underveis til glede for de hjemme som gjerne vil høre fra oss på veien 🙂 (jeg har altså planlagt veldig masse med tanke på at det er over 2 måneder til jeg reiser!!!)

 6. neglelakkmani

  Suz, så fint at jeg kunne hjelpe! 🙂

  I dag har jeg vært ute av døren for første dag på evigheter og fikk kjøpt noen lakker i butikk, bla. alle de nye H&M lakkene og en ny i fra Lancôme og enda noen fler. Legger ut bilde i morgen.

  Å kunne se farger på neglelakk er en veldig god grunn for ny Mac, Shamini! 😉

  Åh, jeg gleder meg allerede til å se bilder og lakker i fra Japan! :hyper:

 7. Shamini

  Oooh, jeg liker tankegangen min. Mon tro om kjæresten min er like enig i at jeg trenger en Mac Pro for å kunne se bildene dine bra nok? 😉

  Idag kom “Den Forsvunne Pakken” hjem, og jeg er herved den lykkelige eier av 12 stk. Nfu.Oh-lakker. Herregud, så vakre de er! Kommer bilder, og muligens NOTD-bilde en av de nærmeste dagene. 😀

 8. neglelakkmani

  Åh, lykke, Shamini! Jeg gleder meg stort til bilder!
  Og klart du må ha en Mac Pro, du skal jo også se bildene til Delirium fra Japan. 😉

 9. Delirium~

  hihi – ja, Shamini, bruk meg og frk Negle som grunner for ny MAC 😀 Og jeg mistenker det blir MANGE bilder fra Japan…både av negler, giftemål og rare/fine folk og steder!

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar og gjør dagen min litt lysere! :)